Minik yürekler ay-yıldız için çarptı

85. Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul öğrencilerinin renk kattığı etkinlikte şehitler anıldı.

Minik yürekler ay-yıldız için çarptı
Bayburt Postası - 85. Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul öğrencilerinin renk kattığı etkinlikte şehitler anıldı. 
 
Öğretmenler tarafından organize edilen ve "Şehit mi düştü asker, Cennet koktu da her yer" temasıyla gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde ay-yıldızlı elbiselerin yanı sıra asker ve polis elbiseleri de giyen minik öğrenciler, yaptıkları gösterilerle büyük beğeni topladılar. 

Ülke genelinde son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki olarak yapılan ve ana okulu çağındaki öğrencilere vatan ve bayrak sevgisinin de işlendiği etkinlikte minik yürekler ay-yıldız için çarptı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.