Bayburt'ta ilk ve ortaöğretimde yüz yüze eğitim-öğretim başladı

Bayburt'ta ilk ve ortaöğretimde yüz yüze eğitim-öğretim başladı.

Bayburt'ta ilk ve ortaöğretimde yüz yüze eğitim-öğretim başladı

Bayburt Postası - 2 Mart 2021 tarihi itibariyle ortaöğretimde 13 lisede 4 bin 389 öğrenci ile seyreltilmiş yüz yüze eğitim-öğretim başladı. Merkezdeki 17 ilkokulda 3 bin 151 öğrenci, 26 ortaokulda ise 3 bin 52 öğrenci seyreltilmiş sınıflarda haftada 2 gün yüz yüze, 3 gün de uzaktan eğitim ile eğitim-öğretime başladı.

Yine 12 birleştirilmiş sınıflı okulda 208 öğrenci, 13 ilkokulda 768 öğrenci, Ortaokul ve İmam Hatip ortaokullarında 850 öğrenci, 7 adet anasınıfında 94 öğrenci ile, 9 adet anaokulunda 456 öğrenci olmak üzere toplam 2 bin 356 öğrenci tam zamanlı yüz yüze eğitime başladı.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, eğitim-öğretim heyecanına kavuşan okulları ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir eğitim-öğretim dönemi temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aydın aydın 3 yıl önce

Pandemi insanları tembelleştirdi sanki. Okullar açıldı ama fiziki sorunlar baş gösterdi. Bir daha açılmaz umutsuzluğuna mı kapıldık ne oldu bilmiyorum ama bu süreçte sanki kimi okullar kendi kaderine terkedilmiş gibi. Şehitler ortaokulu velisiyim. Çocuğum dün eve geldi her yeri çamur içerisinde. Bu halin ne diye sordum, napayım baba dedi. Sabah ben aracımla götürdüm okula. Okulun yolu içler acısı gerçekten, okul yolu resmen bataklığa dönüşmüş durumda. Buradan sizler aracılığı ile yetkililere sesleniyorum, Şehitler Ortaokulu yolu bu çamurdan kurtarılsın.