Bayburt 1918 FK, 3. Lig umutlarını erteledi

Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge 2. Grubu şampiyonlukla tamamlayan Bayburt 1918 FK, play off mücadelesinde başarı gösteremedi.

Bayburt 1918 FK, 3. Lig umutlarını erteledi

Bayburt Postası - Lig boyunca oynadığı futbolla takdir toplayan ve şampiyonluğa ulaşan Bayburt 1918 FK, play-off ikinci maçında Sapanca Gençlikspor ile karşılaştı.

İki play off müsabakasının ilkinde İnegöl Kafkaspor'a 2-1 mağlup olan Bayburt 1918 FK, Sapanca Gençlikspor maçından da 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.  

İlk yarısı 0-0 eşitlikle sona eren müsabakanın ikinci yarısının hemen başında Davut Aslan’ın ayağından gelen golle öne geçen temsilcimizin bu üstünlüğü fazla sürmedi ve 49. dakikada müsabakaya eşitlik geldi. Öne geçmenin sevincini yaşayamadan kalesinde golü görmenin de etkisiyle morallerin bozulduğu Bayburt 1918 FK müsabakanın 70. dakikasında kalesinde bir gol daha gördü ve maç 2-1 sona erdi. 

Temsilcimizin Sapanca Gençlikspor ile Yalova'da oynadığı maça Bayburt'tan da iki otobüs taraftar gitmişti. 

3. Lig umutlarını erteleyen Bayburt 1918 FK, önümüzdeki yıl yeniden Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt 1918 Fk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

SAĞLIK OLSUN...