“Akıcı ve lezzetli bir okuma serüveni”

İsmail Öz, “İnsan Okursa” isimli kitabının kapağında, okur adayına şu sözlerle sesleniyor: “Bu çalışma, kitapları yalnızlıktan kurtaracak ‘güzel göz’lerin peşindedir. O gözler neden senin olmasın...”

“Akıcı ve lezzetli bir okuma serüveni”
Sosyolog ve Yazar İsmail Öz’ün son kitabı “İnsan Okursa” okurların beğenisine sunuldu. C Planı Yayınlarından çıkan kitap, “en önemli sorunlarımızdan biri olan, fakat sorun olarak görünmeyen okuma(ma) alışkanlığına” dikkat çekiyor. 

Okumama alışkanlığına vurgu yapan kitapta İsmail Öz, bu konuyu kendine “dert edinenlere" sesleniyor ve kendi kitabına dair daveti de içine katarak; okur adayına “vakit ayırıp okumanı öneririm” diyor.  Kitap okumayı ve okuma alışkanlığı edinmeyi; “hayatın olmazsa olmazları” arasında gösteren yazar, okura “akıcı ve lezzetli bir okuma serüveni” vadediyor.

“İnsan Okursa” isimli kitap; okuma alışkanlığının bireyi başarıya götüren güçlü unsurlardan oluşunu; bir sosyolog tarafından hayatın içinden cımbızla seçilmiş gerçek örneklerle gözler önüne seriyor. Kitapta, sadece İsmail Öz’ün gözlemleri ve örneklemeleri değil; aynı zamanda başarıya giden yolda kendilerine rehber olarak “kitabı” seçmiş ünlü isimlerin düşünceleri de yer alıyor. 

İsmail Öz, “İnsan Okursa” isimli kitabının kapağında, okur adayına şu sözlerle sesleniyor: “Bu çalışma, kitapları yalnızlıktan kurtaracak ‘güzel göz’lerin peşindedir. O gözler neden senin olmasın...” 

İnsan Okursa / İsmail Öz
Okuma Alışkanlığı Kazanma ve Kazandırma Rehberi
6 TL

C Planı Yayınevi, 1. Baskı, Ocak 2014, 232 Sayfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A. Kadir Temür 10 yıl önce

Zaten ilk emir oku, Sn. İsmail Öz sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim. Sevgi
ile.