Bayburt'ta okul servis araçları denetleniyor

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Trabzon yolu Kayışkıran mevkisinde gerçekleştirilen denetimlerde, öğrencilerin güvenliği için servis araçları kontrol edildi, şoförlere gerekli uyarılar yapıldı. 

Bayburt'ta okul servis araçları denetleniyor

Bayburt Postası - Servis şoförlerinin yönetmelikte belirtilen şartları taşıyıp taşımadığını denetleyen ekipler, servis araçlarında bulundurulması zorunlu olan 'Dur' levhalarını kontrol ettiler, okul taşıtı logosunun olup olmadığını da incelediler. 

Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan ekipler, şoförlere hız uyarısında bulunarak, şehir içinde uyulması gereken azami hız sınırını hatırlattılar. Araçlarında can taşıdıklarını belirten şoförler ise kurallara uyduklarını söyleyerek, ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.