AK Parti milletvekilinden 'kışkırtıcı' yayınlara tepki

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, yılbaşını kutlamaya hazırlanan vatandaşlara seslenen, "Bugün son gün, bu uyarı son uyarı, kutlama!" başlıklı haberi sert bir dille eleştirdi..

AK Parti milletvekilinden 'kışkırtıcı' yayınlara tepki
Bayburt Postası - AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Milli Gazete'nin 31 Aralık tarihinde sürmanşetten yayınladığı ve yılbaşını kutlamaya hazırlanan vatandaşlara seslenen, "Bugün son gün, bu uyarı son uyarı, kutlama!" başlıklı haberi sert bir dille eleştirdi.

Twitter adresinden açıklamalarda bulunan Mustafa Yeneroğlu, "Bu uyarı son uyarı' diyene sorarlar, bu tehdit kime ve ne adına diye? Tehditle davet olmaz. Davet öneridir, reddedebilirsiniz" dedi.

Yeneroğlu'nun tweetleri şöyle:

"Değerlerinize güveniyorsanız akli selim ile müjdeler gibi önereceksiniz. Kin ve nefret tellallığı yapan tabii ki kin ve nefrete maruz kalır.

Özeleştiri yerine lince maruz kalıyoruz şeklinde savunma edasına girerseniz hiç ders çıkarmadığınızı göstermiş olursunuz.

Nasıl birileri zihinsel kundaklamayla sizi hedef gösteriyorsa siz de biz başklarının yaşam biçimine saygı gösterdik mi sorusunu soracaksınız

Şüphesiz IŞİD barbarları sizi takip edip eylem yapmadı. Ancak manşetinizin nefret tellallığı olduğunu anlamadan toplumsal barışta yoksunuz.

Başkasının yaşam biçimine saygı göstermeyen kendi yaşam biçimine saygı gösterilmesini bekleyemez.

'Bu uyarı son uyarı' diyene sorarlar, bu tehdit kime ve ne adına diye? Tehditle davet olmaz. Davet öneridir, reddedebilirsiniz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 7 yıl önce

yerine getirmek daha öncelikli değilmi? Eğer öncelik hırıstiyanların yaptıklarını yapmamak sa o zaman altındaki mersedes,opel wolswagwn arabalarını bulaşık çamaşır makinelerini bilgisayarları çöpe atarsın yada yakarsın. Hatta telefonları hiç kullanmazsın. Kısacası noel kutlamaya kızanlar bu aletleri hergün kullanıp ortalıkta dolaşan zavallılar. Sevelim sevilelim, ömür kısa zaman dar, sonunda insan olalım

Avatar
Bayburdi 7 yıl önce

Ne demek telefon kullanma araba kullanma? İslam sana teknolojiyi kullanma demiyor, aksine ilim Çin'de de olsa git al diyor. islam onların adet ve geleneklerini yaşamana karşı çıkıyor. Çok basit; Onlar gibi yaşama diyor! Üretilen ve İcad edilen her yeni teknoloji Allah'ın kullarına bir nimetidir. Bunu ister bir müslüman üretsin ister bir gayri müslim üretsin biz sadece dinimizin müsade ettiği ölçüde kullanırız. Müslümanlık bunu gerektirir.

Avatar
alim 7 yıl önce

bunu yazan sayın yeneroğlu ve yorum yapan zavallılar efendimizin bu mehmalde ve daha sert hadislerine ve ayetlerede aynı tepkidemisiniz acaba ...

Avatar
Kamil 7 yıl önce

Dogru demis.yasantiya bakarsan yavurdan farkimiz yok.elin teefonunu kullan arabasina bin.kiyafetini giy sonra noel kutlama onlara benzersiniz

Avatar
Mehmetogli 7 yıl önce

Muhtemelen Sayın vekile edilen küfürle karışık eleştiriler silinmiş. Sayın Yeneroğlu, Bayburt'a fazla bir milletvekili. Vekilinize sahip çıkın diycem ama "nuh deyip peygamber " demeyeceğinizden adım gibi eminim.

Avatar
AHMET 7 yıl önce

"Değerlerinize güveniyorsanız akli selim ile müjdeler gibi önereceksiniz. Kin ve nefret tellallığı yapan tabii ki kin ve nefrete maruz kalır.
DİYENE SORARIM BU TEHDİT KİME

Avatar
Ahmet 7 yıl önce

Camii imamları halkı Galya'na getirdi onlara bir bakın vitrinini süsleyenden alış veril yapmayın diyen diyanetin İmanları