Bedavadan değil, tarifeden konuştuk!

Türk Telekom'un 'ev avantaj' tarifesi kapsamında 2009 Kasım ayından bu yana 1,2 milyar dakika bedava konuşma yapıldı. Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, kampanyalarla vatandaşın hiçbir ücret ödemeden, yaklaşık 120 milyon TL'lik konuşma yaptığını açıkladı...

Bedavadan değil, tarifeden konuştuk!

Türk Telekom'un 'ev avantaj' tarifesi kapsamında 2009 Kasım ayından bu yana 1,2 milyar dakika bedava konuşma yapıldı. Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, kampanyalarla vatandaşın hiçbir ücret ödemeden, yaklaşık 120 milyon TL'lik konuşma yaptığını açıkladı. Bedava tarifesini en çok kullanan iller ise, İstanbul, Ankara, İzmir, Bayburt ve Tunceli oldu. Türk Telekom'un bedava konuşma trafiği en fazla, 15 gün süren karne tatili döneminde yüzde 114 artarak gerçekleşti. Trafiğin bu şekilde artmasında, konuşma sürelerinde saat sınırlamasına gidilmemesi ve ek bir ücret talep edilmemesi etkili oldu.

Aboneler, 'Sabah 7'den akşam 7'ye' kadar hem şehir içi hem de şehirler arası bedava konuşma yaptı. Cep telefonlarının aranma dakikasının da 6,5 kuruşa indirilmesi, kampanya döneminde sabit telefondan cep telefonunu arama oranını da yüzde 44 artırdı. Demircan, "Çünkü, biz 63 milyon cep telefonu abonesinin yüzde 70'inin tarifesinden daha ucuza konuşturuyoruz." dedi. Demircan, Telekom'un abone sayısının 5 yılda 19 milyondan 17 milyona düştüğünün hatırlatılması üzerine de "Avrupa'daki operatörlerin yıllık kaybı yüzde 14, Türk Telekom'un kaybı ise yüzde 4'tür." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.