Türkoğlu, hayat kurtardı!

Bayburt’un tek profesyonel hakemi olan Murat Türkoğlu son yönetttiği maçta yaptığı müdahaleyle hayat kurtardı.

Türkoğlu, hayat kurtardı!
Bayburt Postası - Bayburt’un tek profesyonel hakemi olan Murat Türkoğlu son yönetttiği maçta yaptığı müdahaleyle hayat kurtardı. Karacabey Birlikspor karşılaşmasında yere yığılan ve dili boğazına kaçan Kozan Belediyesporlu futbolcuya ilk müdahaleyi maçın hakemi Murat Türkoğlu yaptı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta oynanan ve 1-1 sonuçlanan Karacabey Birlikspor - Kozan Belediyespor maçının 50. dakikasında yere yığılıp dili boğazına kaçan Kozan Belediyesporlu futbolcu Gökhan'a ilk müdahaleyi maçın hakemi Murat Türkoğlu yaptı.

Saha içinde Karacabey Birlikspor masörü ile birlikte ilk müdahaleyi yapan hakem Murat Türkoğlu, dili boğazına kaçan futbolcunun tekrar nefes almasını sağladı.

7 aylık bir aranın ardından 

Öte yandan beklenmedik bir sakatlanma dolayısıyla 7 ay sahalardan uzak kalan Türkoğlu, 5 hafta önce tedavisi sona ermişti. Merkez Hakem Kurulu’nca zor maçlara verilen ve yönettiği maçlarda futbol camiasının güvenini ve sevgisini kazanan Türkoğlu, son yaptığı ani müdahale ile futbolcunun hayatını kurtarırken, maçı izleyen taraftarlarca da övgü dolu tezahüratlarla uzun süre alkışlandı.   

Anahtar Kelimeler:
Murat Türkoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.