Sürpriz kadro, sürpriz sonuç!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı.

Sürpriz kadro, sürpriz sonuç!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 90+7'de gelen golle galibiyeti kaçırdı. Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. Hafta maçında Bayburt Grup özel İdare Gençlikspor, Kayserispor'a konuk oldu. Teknik Direktör Bahaddin Güneş’in sürpriz kadrosu, kupada üçüncü maçından beraberlikle ayrıldı. 

Temsilcimizin 6 önemli oyuncusundan yoksun çıktığı güçlü Kayserispor karşısında Güneş’in ilk 11 seçimi şaşkınlıkla karşılandı. Kaptan Kazım Şeker’i 18 kişilik kadroya almayan Güneş, daha az forma şansı bulan birçok isme yer verdi. 

Kadir Has Stadyumu’nda hakem Murat Türker’in yönettiği karşılaşma saat 13.00’da başladı. Karşılaşmada ilk gol ev sahibi ekipten geldi. 35. dakikada Berkay Değirmencioğlu’nun golüyle 1-0 öne geçen sarı kırmızlı ekip ilk yarıyı da bu skorla önde kapattı. 

Erçin'in füzesi

İkinci yarıya iyi başlayan taraf temsilcimiz, 1-0 mağlup durumda iken 55’te Volkan Kabadayı ve 57’de Erçin Ilgaz’ın ayağından peş peşe gelen gollerle bir anda 2-1 öne geçti. Günün ve belkide kupanın en güzel golüne imza atan Erçin Ilgaz'ın 30 metreden sert vurduğu topa kaleci Umut Kaya'nın yapabileceği bir şey yoktu.

Bu gollerin ardından baskısını artıran ev sahibi ekip beraberlik golünü uzatmalarda Cem Ekinci ile buldu. Son dakikaya 2-1 önde giren temsilcimiz uzatmalarda 90+7'de gelen golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Stat: Kadir Has / 13.00
Hakemler: Murat Türker, Deniz Turgut, Murat Temel

Kayserispor:
  Umut Kaya, Serkan Kurtuluş, Ahmet Özcan, Cüneyt Köz, Henrique Sereno, Berkay Değirmencioğlu, İbrahim Dağaşan, Anıl Taşdemir (Mehmet eren Boyraz DK. 57), Srdjan Mijailovic, Babacar Diop, Cem Ekinci

Bayburt Grup Özel İdare: Metehan Erdem, Emir Bağcı (Gökhan Özkan DK. 46), Coşkun Kılıç, Yunus Emre Eserdi, Ömer Furkan Öztürk, Hakkı Helvacı, Erçin Ilgaz, Ahmet Kaan Ergün, Tugay Eyiol (İbrahim Kongur DK. 68), Muhammed Emin Kuşkulu, Volkan Kabadayı (Orçun Selduman DK. 78)

GOLLER: DK. 35 Berkay Değirmencioğlu, DK.90 Cem Ekici (Kayserispor) DK. 55 Volkan Kabadayı, DK. 57 Erçin Ilgaz (Bayburt Grup Özel İdare) 

3. hafta sonunda alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Fenerbahçe - Altınordu: 1-1
Kayserispor - Bayburt Grup Özel İdare: 2-2



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tüh be 9 yıl önce

arkadaş bu ne şansızlık ilk maçı uyduruk bi penaltıyla kaybediyoruz bugün de 90+7 de berabere kalıyoruz ben Bahaddin hocayı ve futbolcu arkadaşları tebrik ederim iyi iş çıkarıyorlar

Avatar
hoca dinle 9 yıl önce

hocam haddime değil açıklamalarında niye ikide bir 12 yıldır amatördük yok yeni kurulduk falan yakışmıyor marka değerimize iyi oynadık 2. yarı üstündük öne de geçtik ama .... böyle daha bi öz güvenle konuşsak ya hocam.

Avatar
Suat 9 yıl önce

Erçin mükemmel bir gol atmış. zaten bizim takımda Erçin ve Yunus Emre kalburüstü oyuncular. Süper lig takımına koysan sırıtmazlar. Devre arası mutlaka transfer teklifi gelecektir.