Süper Kupa Fenerbahçe'nin

Süper Kupa'nın sahibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.

Süper Kupa Fenerbahçe'nin
Bayburt Postası - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Kupa finalinde, Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaştı. Geliri Soma'daki maden ocağı faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine bağışlanacak karşılaşmada Süper Kupa'nın sahibi penaltı atışları sonucunda belli oldu. Manisa 19 Mayıs Stadı'ndan oynanan karşılaşmanın 90 dakikası golsüz sona erdi. Uzatmalara giden karşılaşmada, 15'er dakikalık iki devrede gol sesi çıkmayınca karşılaşma penaltılara kaldı.

Golsüz sona eren Süper Kupa maçında penaltı atışları kura sonucu Galatasaray taraftarlarının olduğu kaleye yapıldı. Penaltı atışları sonunda Fenerbahçe, 3-2 üstünlük sağladı ve kupanın sahibi oldu.

Galatasaray'dan Olcan ve Burak Yılmaz penaltıyı gol yaparken, Selçuk İnan ve Melo topu üstten dışarı attılar. Yekta'nın vuruşunu ise Volkan Demirel çıkardı.

Fenerbahçe'de ise Kuyt, Meireles ve Kadlec penaltıyı gol yaptı. Caner ve Mehmet Topuz'un penaltısını Muslera çıkardı.

1 milyon 700 bin lira toplandı

Manisa’da oynanan ve geliri Soma'daki maden ocağı faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine bağışlanacak karşılaşmada bilet ve reklam gelirlerinden elde edilen 1 milyon 700 bin lira toplandı. Bu gelir, acılı ailelere bağışlanırken, Soma’da kurulacak futbol okulunun arsa tahsisi için hazırlanan protokol de imzalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.