Şampiyonada rakiplerimiz belli oldu

Türkiye Cirit Kupası'nda fikstür çekildi.

Şampiyonada rakiplerimiz belli oldu
Bayburt Postası - Türkiye Cirit Kupası'nda fikstür çekildi. Bayburt'u temsilen şampiyonaya katılacak olan Bayburt Atlı Spor Kulübü'nün rakipleri de belli oldu.

Eylül ayında Kütahya'da yapılacak olan şampiyonada 1. Grup'ta yer alan Bayburt Atlı Spor Kulübü'nün rakipleri Erzurum, Erzincan ve Sivas takımları oldu.

4-5-6 Eylül 2015 tarihlerinde Kütahya'da oynanacak Türkiye Cirit Kupası'nın Çeyrek Finali'nde 1. Grup'ta yer alan Bayburt Atlıspor Kulübü, rakipleri Sivas Önder Atlı Spor Kulübü, Erzurum Yenişehir Atlı Spor Kulübü, Erzincan Safari Atlı Spor Kulübü yarı final şansı arayacak.

Bayburt Atlıspor Kulübü Başkanı Arif Köprücü, şampiyonaya iyi hazırlandıklarını ve Türkiye Cirit Kupası'nda Bayburt'u en iyi şekilde temsil ederek derece ile dönmek istediklerini kaydetti.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.