Şampiyon hoca yeniden Bayburt'ta!

Bayburt Grup, tecrübeli teknik adam Bülent Topuzoğlu ile anlaştı.

Şampiyon hoca yeniden Bayburt'ta!
Bayburt Postası - Bayburt Grup, tecrübeli teknik adam Bülent Topuzoğlu ile anlaştı. Erdal İşkar'la dün yollarını ayıran Bayburt Grup, 2 yıl önce takımı 3. Lig'e çıkaran ve sonrasında şok bir kararla kulüpten uzaklaştırılan Bülent Topuzoğlu'nu yeniden işbaşına getirdi.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehirspor'u çalıştıran Bülent Topuzoğlu, son alınan Bergama Belediyespor mağlubiyetiyle akıllara gelen ilk isim oldu. Erdal İşkar'la yollarını ayıran Bayburt Grup'ta acilen takımın başına getirilen Topuzoğlu, ayağının tozuyla ilk idmana çıktı. Topuzoğlu ile gün içerisinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Geçmişte Bayburtspor forması da giyinmiş olan Bülent Topuzoğlu, 2013 yılında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'u BAL Ligi'nden 3. Lig'e çıkararak tarihe şampiyon hoca olarak geçmişti. 2 yıllık ayrılığın ardından tekrar Bayburt'ta olduğu için mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, Bayburt Postası'na açıklamalarda bulundu.



Spor muhabirimiz Selahattin Ekrekli'ye konuşan Topuzoğlu şu açıklamayı yaptı:

"Yeniden Bayburt'ta olduğum için mutluyum. İnşallah bu gelişimizle beraber geçmişteki o güzel günleri yeniden yaşarız. Geçmişte ufak tefek kırgınlıklar oldu ama futbolda bunlar olağan şeyler, kazanmak isteyen herkesin yaptığı şeyler. Bizler hep kazanmak istedik. Tabi haliyle bu konumda da bazı hatalar oldu. Tabi çalıştırdığım takımı bırakıp geldim, profesyonel lig hedefi büyük. Bir hedefin olması yönünden profesyonel ligi seçtik"

"Forvet hattında sıkıntılar var"

"Bugüne kadar oynanmış maçlara ve geride kalan maçlara baktık. Maçın küçüğü büyüğü yok. Bayburtspor herkesi yenmek zorunda. Amacımız maçların hepsinde ilk önce 3 puan ile çıkmak ve ilk devreyi en iyi şartta bitirmek. Takım halinde ufak tefek sıkıntılar var. Forvet hattında sıkıntı var. Bunları en iyi şekilde işçimizde halledip devre arası da önümüze bakacağız"

"Takımın ne yapabileceğini biliyoruz"

"Taraftarsız hiç bir şey olmuyor. Bundan önceki başarılarda da imzaları var. Onlar açısından da ufak tefek kırılganlıklar oldu. Taraftarlarımızı bekliyoruz. Giden arkadaşım da çok değerliydi. Hep birlikte geçmişi yaşayalım diyorum. 7-8 oyuncuyu iyi tanıyorum. Takımın ne yapabileceğini biliyoruz. İnşallah iyi olacak"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 9 yıl önce

defansa orta sahaya takviye lazım...beklerimiz hızlı değil....geçen yılki uzun Ahmet kalsaydı orta sahada sıkıntımız olmazdı Ahmet bu takımda olsaydı konyadan aldığımız 10 numara daha rahat oynardı....forvet konusunda da iyi bir forvetimiz var fakat sakatlandı

Avatar
Genç Osmanlı 9 yıl önce

TRİBÜNÜN BEYAZ ALANLARINI SARI SİYAH BOYAYIN. ÇOK KÖTÜ DURUYOR. İÇERDEKİ HER ŞEY SARI SİYAH OLSUN.

Avatar
taraftar6969 8 yıl önce

Bunları o hocamı görecek …Bizde voleyi vurdu gitti iki senedir bosta…Hemde giderken onu geri döndüren herkese alalen söverek gitti sadece onlara değil tüm bayburtta söverek gitti…hem bizim ekmeğimizi yiyeceksin bir kuruşun kalmayacak ve hayatında göremeyeceğin parayı bizde görmüssün ama yine tasa pisleyip gitmiş,şuan geldiği takıma yaptığı gibi….. Mayası bozuk insanlara normal fakat onu geri dönderenler içinde bu geçerli …Çıkmış birde kazanmak için bazı tatsız olaylar olmuştur diyor kendisi şimdi bende hocaya diyorumki bir maç kaybedersen eğer o yaptığın küfürlerin yüz katını sana iade ediyor BAYBURT..TABİKİ BUDA KAZANMAMIZ İÇİN HOCAYI KAMÇILAMAK ADINA….

Avatar
TORUNLAR 9 yıl önce

Bıraktın geldin iyi ettin de Nevsehir 'den bi helallik al, sonra onlarin ahları tutupta başarısız olma. Takım kötü değil eğer oynatmayı bilirsen, taraftar kötü değil çağırmayı bilirsen. Hayırlı olsun.

Avatar
nevşehirspor beddua 9 yıl önce

Topuzoğlu'na Nevşehirspor Camiasından Büyük Tepki http://www.fibhaber.com/spor/topuzogluna-nevsehirspor-camiasindan-buyuk-tepki-h41560.html @@fibajans aracılığıyla

Avatar
Mustafa 9 yıl önce

Biz taraftar olarak hakkımızı helal etmiyoruz bayburt sizde inş küme dusersiniz Allah büyük

Avatar
Genç Osmanlı 9 yıl önce

Kardeşler hocanın istifa HAKKI vardı, onu kullandı. Biz Bayburtlu cefakar taraftarlar olarak ah edenlere de iyilikle karşılık veririz. Seni severiz yiğit Nevşehir, kalk silkelen hakkettigin yerlere çık.

Avatar
Kurukafa69 9 yıl önce

Mustafa Bey Laflariniza Biraz Dikkat Edin İnş Küme Dusersiniz Ne Demek ?