Play-off için yenmek zorunda

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bu hafta Dardanelspor’u ağırlayacak.

Play-off için yenmek zorunda
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bu hafta Dardanelspor’u ağırlayacak. Ligde 5’inci sıradaki rakibi ile evinde zorlu bir mücadele verecek olan Bayburt Grup’ta planlar üç puan üzerine kurulu.



Dardanelspor maçının hazırlıklarını Sentetik Çim Saha'da sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bülent Topzuoğlu, Çanakkale Dardanelspor'un grubun iyi takımlarında biri olduğunu ve oturmuş bir takım olduğunu belirterek, "İnşallah hafta sonu neticeyi lehimize çevirir üst sıralardaki yolumuza devam ederiz" dedi.

Topuzoğlu, son haftalarda alınan puanları ve yeni transferleri değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi:

"Takıma uyumları olumlu oldu"   

"İkinci devreye Beylerbeyi maçı ile başladık. Çok şanssız bir başlangıç oldu. Yenebileceğimiz bir ekibe 1-0 mağlup olduk. Attığımız bariz gol verilmedi. Onun üzerine oynadığımız 4 maçta yeni gelen arkadaşların da takıma uyumları olumlu oldu. Haliyle iyi neticeler gelmeye başladı. Yeni transferler hepsinden memnunuz. Eski arkadaşlarımızla birlikte iyi bir takım olduk."

"Çok zor bir maç"

"Bu hafta çok zor bir maç oynayacağız. Çanakkale Dardanel grubun iyi takımlarından bir tanesi. Oturmuş bir takım. İnşallah hafta sonu neticeyi lehimize çevirir üst sıralardaki yolumuza devam ederiz. İnşallah bunun devamını getiririz. İstediğimiz hedef ulaşırız inşallah."

Play-off üç puan şart!

Geçtiğimiz hafta Tavşanlı Linyitspor deplasmanından aldığı 3 puanla son 4 haftayı kayıpsız geçmeyi başaran temsilcimiz yükselişini sürdürmek istiyor. Devre arası transferiyle ligin ikinci yarısında bambaşka bir havaya bürünen ve play-off yolunda emin adımlarla yürüyen Bayburt Grup,  bu hafta geriden takip ettiği en yakın rakibini 3 puanla geçerek iddiasını sürdürmek peşinde.

Temsilcimiz Gençosman Stadı’nda oynayacağı bu karşılaşmayı galibiyetle geçtiği takdirde 3. Lig’de ilk kez play-off hattında yer almış olacak.

Ligde 25. Haftanın programı ve puan durumu şöyle:

Van BBSK - Batman Petrolspor
Bayburt Grup Özel İdare - Dardanelspor
24 Erzincanspor - Sandıklıspor
Beylerbeyispor - Körfez İskenderunspor
Çorum Belediyespor - Çatalcaspor
Darıca Gençlerbirliği - Dersimspor
Gölcükspor - Tavşanlı Linyitspor
Kastamonuspor 1966 - Çine Madranspor
Niğde Belediyespor - Manavgatspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.