PFDK'dan katlamalı ceza

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'a Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 bin TL para cezası verildi.

PFDK'dan katlamalı ceza
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'a Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 bin TL para cezası verildi. 19. hafta programında Gençosman Stadyumu'nda oynanan Sandıklıspor maçında taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 bin TL para cezası verilen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, eylemin aynı sezon içinde ikinci kez tekrarı nedeniyle 4 bin TL daha para cezasına çarptırıldı.

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantıda 35 dosyayı karara bağladı.

Temsilcimizin Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 19 hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Sandıklıspor maçında yaşanan olaylara nedeniyle alınan karar şöyle:

"Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nün 31.01.2015 tarihinde oynanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor - Sandıklıspor Spor Toto 3. Lig 3. grup müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına ve cezaların birleştirilmesi suretiyle Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nün toplam 6.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Öte yandan aynı müsabakada Sandıklıspor'a ise takım halinde sportmenliğe aykırı davrandığı için ceza verildi. Kararda şöyle denildi:

"Sandıklıspor Kulübü'nün 31.01.2015 tarihinde oynanan Bayburt GRUP Özel İdare Gençlik ve Spor - Sandıklıspor Spor Toto 3. Lig 3. grup müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1.200.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.