Önder Şipal 69 Kilonun Akdeniz Şampiyonu

3 Raundun her birinde 2'şer sayı alarak Fas'lı rakibine sayı şansı tanımayan Önder Şipal, 6-0 aldığı final maçıyla 69 Kiloda Akdeniz Oyunlarının şampiyonu oldu. TRT'de canlı yayınlanan final karşılaşmasında, Önder'in her sayı alışında heyecanını gizleyemeyen sunucu ekran başında olan bizlerede heyecan fırtınası yaşattı. Karşılaşma sırasında Önder Şipal'in Bayburt'ta yetiştiğini ve Bayburtlu olduğunu defalarca tekrarlayanTRT sunucusu, genç gururumuzun spor yaşantısını Fenerbahçe Spor Kulübünde devam ettirdiğini söyledi. Bayburt'ta da işyeri ve kahvehanelerde ilgi ile izlenen final karşılaşmasının sonunda, Akdeniz Oyunlarının 69 kilodaki şampiyonunun adı Önder Şipal oldu. ONUNLA GURUR DUYUYORUZ. Şampiyonluğa giden yol ve madalya töreninden notlar www.bayburtpostasi.com.tr de olacak. 

Önder Şipal 69 Kilonun Akdeniz Şampiyonu

Önder, bir kez daha gururumuz oldu3 Raundun her birinde 2'şer sayı alarak Fas'lı rakibine sayı şansı tanımayan Önder Şipal, 6-0 aldığı final maçıyla 69 Kiloda Akdeniz Oyunlarının şampiyonu oldu. TRT'de canlı yayınlanan final karşılaşmasında, Önder'in her sayı alışında heyecanını gizleyemeyen sunucu ekran başında olan bizlerede heyecan fırtınası yaşattı. Karşılaşma sırasında Önder Şipal'in Bayburt'ta yetiştiğini ve Bayburtlu olduğunu defalarca tekrarlayanTRT sunucusu, genç gururumuzun spor yaşantısını Fenerbahçe Spor Kulübünde devam ettirdiğini söyledi. Bayburt'ta da işyeri ve kahvehanelerde ilgi ile izlenen final karşılaşmasının sonunda, Akdeniz Oyunlarının 69 kilodaki şampiyonunun adı Önder Şipal oldu. ONUNLA GURUR DUYUYORUZ. Şampiyonluğa giden yol ve madalya töreninden notlar www.bayburtpostasi.com.tr de olacak. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.