Lig derbi ile başlıyor… Bu maç kaçmaz…

Bayburt Amatör  Lig  bu hafta oynanacak 5 karşılaşma ile başlıyor… İlk hafta karşılaşmaları, bir anlamda takımların gücünü gösterecek. Bu yıl tüm sporseverler, son yıllara göre daha çekişmeli bir lig bekliyor. Çekilen kura sonrası oluşturulan fikstür, beraberinde bir sürprizi getirdi. O sürpriz, erken derbiydi. Son 4 yıldır üst üste aldığı şampiyonluklarla lige adeta ambargo koyan İl Özel İdarespor ve makus talihini yenme adına yeni bir yönetim ve yeni bir kadro ile sezonu açan Bayburtspor ilk hafta karşı karşıya geliyor. Lige genç isimlerle devam etme kararı alan İl Özel İdarespor ve 3. lig parolası ile yola iddialı çıkan Bayburtspor arasında oynanacak karşılaşmanın ligin genel tadını yansıtması bekleniyor.

Lig derbi ile başlıyor… Bu maç kaçmaz…

BayburtsporBayburt Amatör  Lig  bu hafta oynanacak 5 karşılaşma ile başlıyor… İlk hafta karşılaşmaları, bir anlamda takımların gücünü gösterecek. Bu yıl tüm sporseverler, son yıllara göre daha çekişmeli bir lig bekliyor. Çekilen kura sonrası oluşturulan fikstür, beraberinde bir sürprizi getirdi. O sürpriz, erken derbiydi. Son 4 yıldır üst üste aldığı şampiyonluklarla lige adeta ambargo koyan İl Özel İdarespor ve makus talihini yenme adına yeni bir yönetim ve yeni bir kadro ile sezonu açan Bayburtspor ilk hafta karşı karşıya geliyor. Lige genç isimlerle devam etme kararı alan İl Özel İdarespor ve 3. lig parolası ile yola iddialı çıkan Bayburtspor arasında oynanacak karşılaşmanın ligin genel tadını yansıtması bekleniyor.

Pazar günü saat 13.00’te Gençosman Stadyumu’nda oynanacak maçta tribünlerin dolması ve bir futbol şöleninin yaşanması bekleniyor. Hafta sonu havanında güzel olması dileğiyle “bu maç kaçmaz” diyoruz ve tüm futbolseverleri bu maça davet ediyoruz.

 

Saat: 13.00

Tarih: 27.09.2009 Pazar

Stadyum: Gençosman Stadyumu

 

İl Özel İdare Spor

 Bayburtspor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.