Krizden 'güneş' doğdu

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un yeni teknik direktörü Bahaddin Güneş oldu.

Krizden 'güneş' doğdu
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un yeni teknik direktörü Bahaddin Güneş oldu.

Türkiye Kupası'ndaki tarihi başarıya karşın ligde alınan kötü sonuçların ardından Nevzat Türkoğlu ile yolları ayıran 3. Lig temsilcimiz, Trabzonspor'un eski futbolcusu ve antrenörlerinden Bahaddin Güneş'le anlaştı.

Trabzonspor, Ankaraspor, Gaziantepspor gibi Süper Lig takımlarında yardımcı antrenör olarak görev yapan Güneş, birçok takımın başında da teknik direktör olarak görev aldı. Güneş, son olarak da PTT 2. Lig ekiplerinden Sarıyer’i çalıştırdı.

Bu sezon Bursaspor’u çalıştıran ünlü teknik adam Şenol Güneş’in aynı zamanda kardeşi olan Bahaddin Güneş’in Silivrispor ile karşılaşacağı 14. Hafta maçı öncesi önümüzdeki günlerde yeni takımıyla bir araya gelmesi bekleniyor.

İlgili haber:



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncay dağlar 9 yıl önce

geç kalınmış bir hareket

Avatar
galerli 9 yıl önce

Ara transferde en az beş altı futbolcu lazım,hocam hepsi Trabzonlu olmasın seninde başın ağrır, şimdiden söyleyelim....Allah utandırmasın...