Kop Dağı Kayak Merkezi sezonu açıyor

Bayburt'taki Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nde son günlerde aralıklarla devam eden kar yağışının ardından kar kalınlığı 70 santimetreye ulaştı.

Kop Dağı Kayak Merkezi sezonu açıyor
Bayburt Postası - Bayburt'taki Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nde son günlerde aralıklarla devam eden kar yağışının ardından kar kalınlığı 70 santimetreye ulaştı.

Kar kalınlığının istenilen seviyenin üzerine çıkmasının ardından, merkezde kayak sezonu 21 Ocak'ta düzenlenecek etkinlikle açılacak.

Bölgede önceki gün başlayan ve yüksek kesimlerde aralıklarla devam eden kar yağışının ardından sezon öncesi gerekli bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığı Kop Dağı Kış Sporları ve Kayak Merkezi, okullardaki yarıyıl tatiliyle kayak severleri ağırlamaya başlayacak.

Bayburt-Erzurum karayolu güzergahında kent merkezine 40 kilometre mesafede bulunan Kop Dağı Kış Sporları ve Merkezi, 2 bin 415 metre yüksekliğinde, bin 260 metrelik tek pistiyle kış sporları tutkunlarına günübirlik tatil imkanı sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
Kop Dağı Kayak Merkezi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.