Konursuspor farkı 6'ya çıkardı

Bayburt Amatör Lig'de 2. yarı sona erdi.

Konursuspor farkı 6'ya çıkardı
Bayburt Postası - Bayburt Amatör Lig'de 2. yarı sona erdi. Hafta sonu oynanan 2 karşılaşma sonucunda lider Konursuspor en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı. 

5 takımın mücadele ettiği ve 3. devre halinde oynanan Bayburt Amatör Lig'in 10. hafta mücadeleleri tamamlandı. Sentetik Çim Saha'da oynanan ilk maçta Telekomspor ve Arpalıspor karşı karşıya geldi. Maç Telekomspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Ligde sadece Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'a karşı yenilgisi bulunan lider Konursuspor ise Mutluspor'la karşılaştı. Zorlu mücadeleye sahne olan maç lider Konursu'nun 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

15 günlük aranın ardından 8 Mart 2015 tarihinde başlayacak olan 3. devre mücadelelerinin ilk hafta programı ve puan durumu şöyle:

Saat 10.00 Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor - Arpalıspor
Saat 12.00 Telekomspor - Konursupor





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nivli 9 yıl önce

burdan bayburt askf yetkililerine sesleniyorum arpalı spor geçen konursu maçında 3 kırmızı kart gördü ve 6 şar maç ceza verildi yavv el insaf profosyonel liglerde bile o tür eylemlerin cezası bu kadar değiln şurda ligde 5 takım var arpalı spora 6 şar maç veriyorsunuz sonrada neden bu ligde takım yok diyorsunuz bayburt askf yi adil olmadıklarından dolayı kınıyoruz

Avatar
TRABZON/BAYBURT 9 yıl önce

İNŞALLAH ŞAMPİYONUZ HELAL ÇOCUKLAR SONUNA KADAR YEŞİL BEYAZ ŞAMPİYON KONURSU KONURSU SPORU İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM SAYIN BAHATTİN GÜNEŞ PIRIL PIRIL ÇOCUKLAR VAR TUT ELİNDEN ÖZELLİKLE RAHMAN, EMRE, GENÇ KALECİ BURAK HARİKA BİR FİZİĞE SAHİP ELİNDEN TUTULURSA TÜRK FUTBOLU YENİ BİR ONUR KAZANIR.

Avatar
YASAR CALHANOGLU @nivli 9 yıl önce

KIRMIZI KART KONUSUNDA EVET HAKEMLERIMIZ DAHA YAPICI OLABILIR SONUCTA AMATOR LIG TAKIM AZ KIRMIZI DIREK GOREN FUTBOLCU EN AZ 4 MAC CEZA YIYOR KART GOREN FUTBOLCU SAYISI FAZLA OLDUMU BIRDAHAKI MACA TAKIM ZOR CIKIYOR KONURSU SPORUMUZA BASARILAR DILERIM INSALLAH SAMPIYON OLUCAZ...