Kombine satışları sürüyor

Türk Dünyası Parkı önünde kurulan satış standında, kombine kart alıcılarına taksit ve kredi kartı gibi kolaylıklar sağlanıyor.

Kombine satışları sürüyor
Bayburt Postası - 12 yılın ardından profesyonel lige "merhaba" diyen ve 2014-2015 sezonunda 3. Lig 3. Grup'ta mücedele edecek olan temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'a maddi destek arayışları sürüyor. Yönetimin özellikle büyük gelir beklediği kombine kart satışları ise tüm hızıyla sürüyor.

Ramazan Bayramı ve şenlikler haftasını fırsat bilen yönetim, şehrin en yoğun gurbetçi nüfusunu barındırdığı bu aylarda stant kurarak kombine kart satışlarını artırmak istiyor. Türk Dünyası Parkı önünde kurulan satış standında, kombine kart alıcılarına taksit ve kredi kartı gibi kolaylıklar sağlanıyor. 

Öte yandan; gerek kurulan stand, gerekse kullanılan materyallerde; takımın ismi olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yerine Bayburtspor isminin ve sarı siyah renklerin kullanılması ise dikkat çekiyor. 

Şu ana kadar kaç kombine kartının satıldığına dair ise yönetimden herhangi bir açıklama yapılmadı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.