İlk kez üst üste 3. galibiyet için

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bu sezon üst üste ilk kez 3. galibiyet peşinde

İlk kez üst üste 3. galibiyet için
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bu sezon üst üste 3. galibiyeti göremedi. Şampiyon olduğu 2013-2014 sezonunda 9 galibiyetlik serisi bulunan Bayburt Grup, yükseldiği 3. Lig’de ise üst üste 2 galibiyetten fazlasını bir türlü göremedi.

2. Lig hedefini büyük ölçüde yitiren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un her şeye rağmen iddiası sürüyor. Play-off hattını 8 puan geriden takip eden Bayburt Grup, sezonun ikinci yarısında 14 puan toplayabildi. Temsilcimiz, 2014-2015 sezonunda tarih yazdığı Türkiye Kupası’nın ardından ligde bir türlü umduğunu bulamazken, son 2 hafta aldığı 2 galibiyetle moral buldu. 28. hafta evinde Erzin Belediyespor’u ağırlayacak olan temsilcimiz bu maçı alırsa, bu sezon ilk defa 3 haftada 9 puana ulaşmış olacak.

Öte yandan Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 28. Hafta maçları Pazar günü oynanacak. 29 Mart Pazar günü oynanacak olan tüm karşılaşmaların başlama saati aynı. Şampiyonluk mücadelesi ile birlikte Play-off ve küme düşme mücadelelerinin tüm heyecanıyla sürdüğü grupta bu hafta kritik karşılaşmalara sahne olacak.

9 karşılaşmanın oynanacağı 28. haftada Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Erzin Belediyespor karşılaşmasını hakem Seser Tuna yönetecek. Gençosman Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Ligde 28. hafta programı ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Erzin Belediyespor
Bergama Belediyespor - Balçova Yaşamspor
Beylerbeyi - Anadolu Üsküdar 1908
Etimesgut Belediyespor - Ayvalıkgücü Belediyespor
İstanbul Güngörenspor - BB Erzurumspor
Kahramanmaraş BBSK - Ankara Demirspor
Orhangazispor - Silivrispor
Sakaryaspor - Sandıklıspor
Van BBSK - Kayseri Şekerspor



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.