İlk imzalar atıldı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yeni sezon takımını oluşturmaya başladı.

İlk imzalar atıldı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yeni sezon takımını oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Teknik Direk Direktör Nevzat Türkoğlu ile anlaşmaya varan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Bozuyükspor’dan 22 yaşındaki Tuğberk Kamışoğlu ile Mardinspor’dan 24 yaşındaki Emrah Tankişi’ye imza attırdı. 

Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu’nun da resmi sözleşme imzaladığı kulüp tesislerindeki törene Başkan Hikmet Şentürk, Genel Kaptan Yaşar Kobal, Futbol Şube Sorumlusu Şükrü Kayalı ve Yıldıray Kılıç başta olmak üzere bazı yöneticiler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahmut 10 yıl önce

tbu takimin genel kaptani yasar kobal mi, hakan kobal mi!

Avatar
ilke 10 yıl önce

Bu mardinli bizim mactaki sag acik mibilen var mi

Avatar
Gerçek taraftar 10 yıl önce

Bu görüntüler çok güzel, alınan bu sporcu kardeşlerimizin isabetli olması da ha önemli, bunu da nereden getirmişler, nereden bulmuşlar diye sesler yükseldi mi,seyret cümbüşü, inanıyorum ki Nevzat hoca ve yönetim kendini ispatlamış ,sporcuları transfer ediyorlardır....Yanılmaz isek Bayburt içeride dışarıda muhteşem olur... Rakipler için liğin en zor deplasmanı Bayburt olacaktır...Bu arada TARAFTAR'da kendine çeki düzen vermeli... Heyecanlandık, tebrik eder başarılar dileriz...