Hikmet Şentürk ve yönetimi istifa etti

Bayburt İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, yönetimi ile birlikte kulüpten istifa ettiğini duyurdu.

Hikmet Şentürk ve yönetimi istifa etti
Bayburt Postası - Şentürk, yazptığı yazılı açıklamada, kulübü BAL Ligi’nden alarak 14 yıllık profesyonel lig hasretine son verdirdiklerini ifade ederek, “Kulübümüz tüm bu süreçlerde Bayburt Gurup adıyla özdeşleşen ve değerlendirilen bir hal almış ve destek vermesi gerekenler beklenen ve istenen desteği vermemişlerdir” dedi.

İşte o açıklama:

Bayburt Grup İl Özel İdarespor Başkanlığına 2012 yılında başladım, bu uzun soluklu yolculukta BAL Liginden aldığımız takımımızın 14 yıllık profesyonel lig hasretine son vererek 3. Lig'e çıkardık. Aynı yıl Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalarak ülkemizin güzide kulüplerini ve Süper Ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi ilimize getirme başarısını gösterdik.

İyi ve kötü günde hep kulübümüzün yanında ve destekçisi oldum. Kulübümüzü tesisi ve idman sahası her şeyi ile imrenilen bir kulüp haline getirdik. Kulübümüz tüm bu süreçlerde Bayburt Grup adıyla özdeşleşen ve değerlendirilen bir hal almış ve destek vermesi gerekenler beklenen ve istenen desteği vermemişlerdir.
Bayburt İl Özel İdare Sporumuza; Bayburt Grup Ailesi olarak doğup büyüdüğümüz şehrimize bir vefa borcu olarak hizmet ettik ve layığı ile temsil ettik. Tüm bu süreçte hiçbir desteğini esirgemeyen Kulüp Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk’e saygı, sevgi ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca aynı desteği esirgemeyen Ali, Güngör ve Ahmet Şentürk’e ve 2012 yılından 2018 yılına kadar bizimle aynı kaderi paylaşan yönetim kıurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizlerle uzun yolculuğumuzda aynı hedefe kilitlenen teknik ekiplerimize, futbolcu ve yardımcı ekiplerimize, personelimize, Bayburt İl Özel İdare Spor Genel Kurul Üyelerine, İl Özel İdare Personeline, bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza ve tüm Bayburt halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu günden itibaren bana ve yönetim kuruluma yüklenen bu şerefli görevden 25 Yönetim Kurulu arkadaşımla beraber istifa ediyor, yeni seçilecek yönetime ve Bayburt İl Özel İdare Sporumuza sonsuz başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tekin 6 yıl önce

elveda üçüncü lig merhaba bal ligi bayburt grup ayıp ettin o zaman lig biter bitmez bırakmalıydın şimdi değil

Avatar
Yavuz 6 yıl önce

Bayburt için bayburt spor için kim emek sarf etti ise Allahım razı olsun şimdi yeniden seçilecek yönetim için tüm bayburtlu iş adamları yüreğini ortaya koymalı lafta kalmasın

Avatar
Bayburtlu Ahmet 6 yıl önce

Ne faydanizi gördü Bayburt giderseniz gidin sahipsiz memleket

Avatar
Korkut 6 yıl önce

Mete başkan görev sana güşer.. bu takım düşerse sende başkanlıktan düşersin

Avatar
yasin 6 yıl önce

Sezon baslamasina yakin zamanda bu şekilde takimda futbolcu birakmadan istifa etmek yakismadi

Avatar
Sahipsiz memleket 6 yıl önce

Hiç şaşırmadık... Her alanda sahipsiz Bayburt ! Neden bu kadar göç verdiğini anlamam zor değil... Fabrika yok iş yok... Olan bir bayburtspor du hafta sonu maçlar da olmasın... İlçe olacaz az kaldı ha gayret

Avatar
Şamil 6 yıl önce

Yönetimde şahsiyet olsaydı DüZce macından sonra bırakırdı , bu 25 arkadaşı anlamadık, hem Bayburt grubun bugüne kadar yaptıklarına yazık ettiler hem Bayburt spor bu şekilde bırakmalarına,,, yazık başkan ve ekibine

Avatar
bayburtlu 6 yıl önce

Bayburt gruba bu takımı emanet edenler Bünyamin yazoğluna neden emanet etmiyor?
hepiniz siyaset için bu takımı buraya getirdiniz. bugün yönetimde olan zengin yandaşı arkadaşlar hadi çıkın takımınıza sahip. öyle ben yöneticiyim diye stada bedava girmekle olmuyor bu işler. ama ben bayburtta şunu gördüm. Kazan nerde kaynar çingene orada oynar. her şey o mantık üzerine kurulmuş. Bayburt gruba gelince bi takımın sahibi olmak kimseden bir şey beklememektir. milletten neren yardım bekliyorsunuz ki bu takımın başına sizin grubun ismi vardı benim değil...