Güneş ve Kartal'dan ilk açıklamalar

Temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi ağırlıyor.

Güneş ve Kartal'dan ilk açıklamalar
Bayburt Postası - Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci hafta maçında temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Maç öncesi yayıncı kuruluşa röportaj veren her iki teknik adamda dostluk mesajları verdi. 

Bahaddin Güneş: "5 Büyükten birini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz"

Teknik Direktör Bahaddin Güneş, yaptığı açıklamada maça iyi hazırlandıklarını söyledi. Karşılşamadan keyif almak istediklerini söyleyen Güneş, şunları söyledi: 

"Türkiye'nin 5 büyüğünden biri olan Fenerbahçe'yi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bayburt olarak harika bir gün yaşıyoruz. Şehir ve takım olarak karşılaşmaya iyi hazırlandık. Sonuçta Türk futbolu ve dostluk kazansın istiyoruz."

İsmail Kartal: "Bayburtlulara ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise Bayburt'ta gördükleri misafirpervelikten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Kartal, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Çok iyi karşılandık. Müthiş bir coşku var Bayburt'ta. Bu coşkunun bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz. Bayburtlulara ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugün yine yedek ağırlıklıyız ve sahada iki genç arkadaşımız olacak. Kazanmak istiyoruz. kazanmak için geldik."



İşte ilk 11'ler

Maçta hakem Serkan Tokat düdük çalıyor. Tokat'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Fevzi Demirhan yapıyor. Maçın 4. hakemi ise Deniz Kükrek.

Bayburt Grup Özel İdare: Selçuk, Erçin, Süleyman, Coşkun, Yunus Emre, Ahmet Kaan, Gökhan, Hüseyin Emre, Orçun, Kazım, İbrahim

Fenerbahçe:  Mert, Savaş, Egemen, Kadlec, Hasan Ali, Selçuk, Uygar, Mehmet Topuz, Diego, Alper,  Webo



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.