Gençosman'da yeni beste: “Güneş’in askerleriyiz“

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Silivrispor engelini rahat geçti.

Gençosman'da yeni beste: “Güneş’in askerleriyiz“
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Silivrispor engelini rahat geçti. Teknik Direktör Bahaddin Güneş gözetiminde ilk maçına çıkan temsilcimiz farklı galip geldiği maçta etkili oyunuyla da dikkat çekti. 4 haftanın ardından yeniden galibiyetle tanışan temsilcimiz ligdeki 3. galibiyetini alarak puanını 15’e çıkardı. 

14. hafta mücadelesinin açılış maçı Gençosman Stadyumu’nda saat 13.00’da başladı. Adem Sarıtaş, Muammer Uçar ve Celil Doğruyol üçlüsünün yönettiği maçta 18 puanlı Silivrispor’la karşılaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ilk yarısında etkili olamadığı maçın ikinci yarısında farklı bir görüntü çizdi.



Temsilcimizin rakibe göre üstün bir futbol sergilediği ilk 45 dakika boyunca akıllarda kalan sadece 2 gol pozisyonu vardı. 11. dakikada Kazım’ın korner atışında Orçun Selduman’ın kafa vuruşu üstten dışarı çıkarken, 26. dakikada ise Gökhan Özkan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı. İlk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya bambaşka bir takım olarak çıkan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren baskı kurduğu Silivrispor karşısında aradığı golü 51. dakikada buldu. Takımın en çalışkan isimlerinden biri olan Elçin’in sağ taraftan getirerek ortaladığı pozisyonda topla buluşan Süleyman Altuntaş gelişine vurduğu topu ağlarla buluşturdu: 1-0

53. dakikada Kazım’ın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta orta yapar gibi yapıp kaleye vurduğu topu kaleci son anda çizgiden tokatladı. Bir anda tek kale maç görüntüsüne dönen müsabakada etkisini sürdüren temsilcimiz 56. dakikada bu kez Gökhan’la fırsatı tepti. Kaptan Kazım Şeker’in ara pasında topla buluşan Gökhan Özkan’ın vuruşunda Silivrispor kalecisi İsmail Çiçek başarılıydı.

Baskılı futbolunu üst üste yaptığı ataklarla süsleyen temsilcimiz ikinci golü 57. dakikada buldu. Bu kez sahneye çıkan isim Coşkun Kılıç oldu. Kazım’ın korner atışında topu kafayla ağlarla buluşturan Coşkun, takımı 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

62. dakikada ceza sahası dışından vurduğu topta Silivrispor kalecisine takılan Kazım Şeker, 70. dakikada ise sol taraftan gelen topa vole vuruşu yaptı. Seyircinin ayakta alkışladığı şık pozisyonda top üst direğin üzerinden dışarı çıktı.

90 dakikası 2-0 tamamlanan maçın uzatma dakikalarında skoru 3-0'a getiren golü Gökhan Özkan kaydetti. İlk yarıda kaçırdığı pozisyonun bir benzerinde topla buluşan Gökhan Özkan bu kez affetmedi. Gökhan Özkan galibiyet sevincini formasını çıkararak, teknik heyetle kutladı. Hakem formasını çıkardığı için Gökhan Özkan'ı sarı kartla cezalandırdı.   

Güneş’e ve Silivrispor kaptanı Yunus'a sevgi gösterisi

Hafta içerisinde takımın başına getirilen Teknik Direktör Bahaddin Güneş’i taraftarlar ilk sınavında bağrına bastı. Maç başında taraftarların desteklerine tribün önlerine giderek alkışla karşılık veren Güneş, maç boyunca oyuna yaptığı müdahalelerle de beğeni topladı. Tribünler maç sonunda ‘Bahaddin Güneş’in askerleriyiz’, ‘ Şampiyon Bayburtspor’ gibi tezahüratlarda bulundu.

Taraftarların unutmadığı diğer bir isim Silivrispor kaptanı Yunus Yaşar oldu. Bayburt doğumlu futbolcuya sevgi gösterisinde bulunan taraftarlara Yunus Yaşar da alkışla karşılık verdi.

Yavru köpek krizi

Maçın ilginç görüntülerinden biri de 83. dakikada yaşandı. İnşaat halindeki tribünlerin olduğu bölümden sahaya giren yavru köpek oyunun durmasına sebep oldu. Önce Kaptan Kazım Şeker’in daha sonra yeniden sahaya girince bu kez Silivrispor kaptanı Bayburtlu Yunus Yaşar'ın saha dışına çıkardığı yavru köpek, görevliler tarafından stadyum dışına çıkarıldı. 

14. hafta sonunda alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:


Bayburt Grup Özel İdare - Silivrispor: 3-0
Van BBSK - Sakaryaspor: 2-0
Bergama Belediyespor - Erzin Belediyespor:1-0   
Beylerbeyi - Balçova Yaşamspor: 1-0
Etimesgut Belediyespor - Sandıklıspor: 0-1
İstanbul Güngörenspor - Ayvalıkgücü Belediyespor: 0-0
Kahramanmaraş BBSK - Anadolu Üsküdar 1908: 0-0
Orhangazispor - Kayseri Şekerspor: 0-0
Ankara Demir - BB Erzurum: 2-0






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.