Gençosman’a 3 bin kişilik yeni düzenleme

Gençosman Stadı'nın şeref tribünü karşısında bulunan portatif tribünlerin yıkımına başlandı.

Gençosman’a 3 bin kişilik yeni düzenleme
Bayburt Postası - Gençosman Stadı’na yeni bir tribün geliyor. Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, şeref tribünü karşısında bulunan portatif tribünlerin yıkımına başlandığını söyledi. BAL Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor'un maçlarında taraftarın ihtiyacına cevap veremeyen Gençosman Stadı’nda yeni bir düzenleme için çalışmaların başlatıldığını açıklayan Özbek, yeni tribünün 3 bin kişilik olacağını söyledi.

Özbek, “Bayburt Genç Osman Stadyumu'nda portatif tribün olarak adlandırılan kısmın bugün itibariyle yıkımına başlandı. Bilindiği gibi Genç Osman Stadyumu'ndaki tribünler BAL 1. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’un izleyicisinin ihtiyacına cevap vermiyordu. Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’un da iddialı bir duruma gelerek Spor Toto Süper Lig takımlarının futbol karşılaşmalarında bile sahip olmayan bir taraftar topluluğunun olması tribüne olan ihtiyacı gerekli kılmıştı. Bölgesel ligde oynamamıza rağmen tribünlerimiz taraftarımıza yetersiz gelmekteydi. Yapılacak olan bu tribünle birlikte Genç Osman Stadyumu futbol dahil bünyesinde yapılacak diğer faaliyetlere de cevap verecektir” dedi.

Uzun yıllar sonra Bayburt’un profesyonel lig hasretine son vermeye çok yakın olan BAL Ligi temsilcimiz hakkında da bir değerlendirmede bulunan Özbek, Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’un son hafta oynayacağı Faroz Gençlikspor maçı ile birlikte grubu lider olarak tamamlayacağını belirterek, “Tek yürek olarak hedeflediğimiz 3. lige çıkacağız” dedi.

Özbek, “Hedefimiz olan 3.lig heyecanını Bayburt olarak şimdiden yaşamaya başladık. Play off maçına kilitlenmiş bulunuyoruz. Rakibimiz kim olursa olsun, hangi vilayet takımı ile oynayacak olursak oynayalım şehir, yönetim, takımımız birleşip tek yürek olarak hedeflediğimiz 3. Lig'e inşallah çıkacağız. Bayburt Group’un madden ve manen desteklediği taraftar gruplarıyla coştuğumuz teknik kadro ve futbolcularımızın sahadaki başarılarıyla gururlandığımız başarı zincirini şampiyonlukla da taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Açıklamasında, Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor Onursal Başkanı Abdurahman Şentürk’e, Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ve yönetim kuruluna, takımın kuruluşunda ve başarısında emeği olan Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal’a da teşekkür eden Özbek, Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ve ekibine play-off finallerinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.