Geçmiş olsun Murat Ersen

Dün Demirözüspor ve Arpalıspor arasında oynanan karşılaşmada rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanan Murat Ersen’in ayağının kırıldığı açıklandı. Arpalıspor forması giyen futbolcunun olay anındaki yaşadığı acı, futbol sahalarında görmek istemediğimiz talihsiz olaylardan birini gözler önüne serdi. Olayın hemen ardından ambülansla hastaneye kaldırılan Murat Ersen’e geçmiş olsun diyoruz. Futbolcularımıza sakatlıktan ve talihsizliklerden uzak, centilmen ve dostluk çerçevesinde bir lig diliyoruz.   

Geçmiş olsun Murat Ersen

Geçmiş olsun Murat ErsenDün Demirözüspor ve Arpalıspor arasında oynanan karşılaşmada rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanan Murat Ersen’in ayağının kırıldığı açıklandı. Arpalıspor forması giyen futbolcunun olay anındaki yaşadığı acı, futbol sahalarında görmek istemediğimiz talihsiz olaylardan birini gözler önüne serdi. Olayın hemen ardından ambülansla hastaneye kaldırılan Murat Ersen’e geçmiş olsun diyoruz. Futbolcularımıza sakatlıktan ve talihsizliklerden uzak, centilmen ve dostluk çerçevesinde bir lig diliyoruz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.