Bu heyecan kaçmaz!

Türkiye Küçük Minikler Ferdi Boks Şampiyonası’nın rüzgarı bugün Bayburt’ta esmeye başladı. Bayburt Spor Salonunda başlayan turnuva 21 Haziran 2009 tarihine kadar devam edecek. 42 ilden 308 sporcunun katıldığı turnuvada 32 hakem görev yapacak. Bugün sabah saatlerinden itibaren sporcuların sağlık muayeneleri yapıldı. Tartıya çıkan sporcuların heyecanı gözlerden kaçmadı. Fikstürün çekilmesinin ardından akşam saatlerinde ilk müsabakalar başladı. Bayburt Spor Salonu’nda ringe ilk olarak 32,5 kilogramda Kocaeli bölgesinden Eşref Harman ve İstanbul bölgesinden Tezcan Dedeman çıktı. 1 dakikalık 3 raunt üzerinden yapılan müsabakayı, İstanbul bölgesinden Tezcan Dedeman sayı ile kazandı.  

Bu heyecan kaçmaz!

Bayburt Spor Salonu’nda ringe ilk olarak 32,5 kilogramda Kocaeli bölgesinden Eşref Harman ve İstanbul bölgesinden Tezcan Dedeman çıktıTürkiye Küçük Minikler Ferdi Boks Şampiyonası’nın rüzgarı bugün Bayburt’ta esmeye başladı. Bayburt Spor Salonunda başlayan turnuva 21 Haziran 2009 tarihine kadar devam edecek. 42 ilden 308 sporcunun katıldığı turnuvada 32 hakem görev yapacak. Bugün sabah saatlerinden itibaren sporcuların sağlık muayeneleri yapıldı. Tartıya çıkan sporcuların heyecanı gözlerden kaçmadı. Fikstürün çekilmesinin ardından akşam saatlerinde ilk müsabakalar başladı. Bayburt Spor Salonu’nda ringe ilk olarak 32,5 kilogramda Kocaeli bölgesinden Eşref Harman ve İstanbul bölgesinden Tezcan Dedeman çıktı. 1 dakikalık 3 raunt üzerinden yapılan müsabakayı, İstanbul bölgesinden Tezcan Dedeman sayı ile kazandı.

 

42 ilden 308 sporcunun katıldığı turnuvada 32 hakem görev yapacakŞampiyonanın ikinci günü oldukça yoğun geçecek. Bayburt Postası olarak “bu heyecan kaçmaz” diyoruz ve Bayburt’ta bulunan tüm sporseverleri Bayburt Spor Salonu’na davet ediyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.