Bilekçiler, Türkiye Şampiyonası için Antalya'da

Bayburt Bilek Güreşi takımı Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılmak üzere Antalya'ya uğurlandı.

Bilekçiler, Türkiye Şampiyonası için Antalya'da
Bayburt Postası - Bayburt Bilek Güreşi takımı Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılmak üzere Antalya'ya uğurlandı. 31 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer'de Limra Limak otelde gerçekleşecek şampiyonaya 20 sporcu ile katılan Bayburt Bilekçiler takım halinde Türkiye Şampiyonluğu'nu hedefliyor.

Bayburt Bilek Güreşi takımı aynı zamanda Dünya ve Avrupa Şampiyonası'na katılacak sporcularında belirleneceği şampiyonaya antrenör Tuncay Başaran, kulüp başkanı Ünal Çelik ve Türk Milli Takımı Teknik Kurul üyesi Hamit Aktaş nezaretinde katılacak.

15 aylık sakatlığın ardından

Bayburt Bilek Güreşi Takımı Antrenörü Tuncay Başaran şampiyonada ter dökecek isimlerden. 15 aylık sakatlığı nedeniyle spora ara veren Dünya Şampiyonu Başaran, 40 gün gibi kısa bir idman programının ardından şampiyonada maça çıkacak.

Başaran, şampiyonayla ilgili Bayburt Postası'na yaptığı açıklamada, "İnşallah takım halinde şampiyonluğu hedefliyoruz. Sporcularımızı yaklaşık 4 aydır sıkı bir idman programına tabi tuttuk. Bayburt'a yeni şampiyonlar kazandıracağız. Kendimde uzun süren bir sakatlığın ardından maça çıkacağım. İnşallah hem kendim hem sporcularım madalyalarla döneceğiz. Allah'ım utandırmaz inşallah hepimizi" dedi.

Öte yandan 31 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan şampiyonada Bayburt Bilek Güreşi takımın da madalya beklediğimiz 20 isim şöyle:

18 Yaş Altı Genç Erkekler

Bedri Demirci (50 Kg)
Durucan Çakmak (55 Kg)
Hakan Mercimek (55 Kg)
Furkan İpek (60 Kg)
Ogün Akdeniz (60 Kg)
Cabir Çelik (70 Kg)
Berkan Karakaşoğlu (75 Kg)

18 Yaş Altı Genç Bayanlar

Selinay Kurdal (50 Kg)
Neslihan Gül (50 Kg)

18-21 Yaş Arası Süper Gençler

Yusuf Ziya Yıldızoğlu (60 Kg)
Abdulaziz Aydın (65 Kg)
Yunus Emre Başaran (70 Kg)
Kaan Kurdal (70 Kg)

Büyük Erkekler

İsmail Türker (60 Kg)
Vedat Bozbey (85 Kg)
Akın Türker (85 Kg)
Tuncay Başaran (90 Kg)
Ayhan Beyazıt (90 Kg)
Sahip Çağlar (100 Kg)
Cavit Kahrıman (Ağır Siklet)





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.