Belediyespor yeniden kayıp

Ligin orta sıralarında yer alan Çayelispor karşısında iyi başlayan ve ilk golü bulan temsilcimiz 90 dakika sonunda sahadan farklı mağlup ayrıldı.

Belediyespor yeniden kayıp
Bayburt Postası - BAL Ligi temsilcimiz Belediyespor, Rize deplasmanında Çayelispor ile karşılaştı. Ligin orta sıralarında yer alan Çayelispor karşısında iyi başlayan ve ilk golü bulan temsilcimiz 90 dakika sonunda sahadan farklı mağlup ayrıldı.

17 haftayı puansız kapatan ve 18. hafta da Torulspor karşısında puanla tanışan temsilcimiz  bugün Rize deplasmanında Çayelispor'un konuğu oldu. Çayeli İlçe Stadı'nda saat 12.30 başlayan maçı Osman Susamış, Hüseyin Keğin ve Erhan Güneş üçlüsü yönetti.

Maça iyi başlayan temsilcimiz 8. dakikada Muhammet Şentürk'ün kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Temsilcimizin sevinci kısa sürdü. 14. dakikada Serkan Sütlü ile beraberliği sağlayan ev sahibi ekip 18. dakikada Onur Sarıçam'la durumu 2-1'e getirdi. İlk yarının sonucunu Çayelispor'un golcü oyuncusu Serkan Sütlü belirledi. Sütlü, 34. dakikada kaydettiği ikinci golle ilk yarının skorunu tayin etti. Çayelispor ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.   

Ev sahibi Çayelispor maçın ikinci yarısında da gollerini sürdürdü. 50'de Uğur Şeremet, 60'ta Sercan Tarakçı ile skoru 5-1'e getiren Çayelispor, 74, 80, 86 (penaltıdan) ve 90. dakikada golcü oyuncu Razaman Yılmaz'ın kaydettiği gollerle 90 dakikayı noktaladı. Maç evsahibi Çayelispor'un 9-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

19. haftada alınan toplu sonuçlar şöyle:

Çayelispor - Bayburt Belediyespor: 9-1  
Iğdır Aras - Torulspor: 6-2           
Görelespor - Beşikdüzüspor: 3-0        
Serhat Ardahan - 1926 Bulancakspor: 2-0            
Yomraspor - Karsspor: 1-0            
Arhavispor - Araklı Karadere SK: 2-3       
13 Şubat Erzincan GK - Ardeşenspor: 2-2        


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
destek 9 yıl önce

Destek olmuyoruz destek

Avatar
hakkı 9 yıl önce

Ayıp ya yani bu kadarda fark yenilirmi her takımdan ardahan bile böyle fark yemiyordu.Çıkmayın maça 3–0 hükmen yenik sayılsın.Adınıda maddi imkansızlıklar yada destek vermediler koyun.Ama böyle gidipte rezil olmayın belki sayın hocam sen içerlemiyon senin derdin egoların ama bizim zorumuza gidiyor.Buradan sayın başkanada seslenmek istiyorum.Bayburtta adam bırakmayıp transfer yapıldı bazı transferler 1 maç oynatılıp uzaklaştırıldı bilmem haberiniz varmı.Siz para para dilenirken son beş yılda belediyesporun federasyona transfer parası olarak ne kadar yatırdığına bir bakın inanamayacaksınız….