“Bayburtspor'un şampiyon olmasını istemiyorsunuz“

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Yomrapsor karşısından 1 puanla ayrıldı.

“Bayburtspor'un şampiyon olmasını istemiyorsunuz“
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Yomrapsor karşısından 1 puanla ayrıldı. BAL Ligi 1 Grup'ta 45 puanla lider durumda olan temsilcimiz Gençosman Stadyumu’nda 38 puanlı lig üçüncüsü Yomraspor’u ağırladı. 90 dakikası 2-1 temsilcimizin üstünlüğüyle  tamamlanan maç, uzatma dakikalarında Yomraspor’un penaltıdan kaydettiği golle 2-2 tamamlandı.

Maç sonunda hakem Ramazan Kaya'ya taraftarlar büyük tepki gösterdi. Hakeme tepki gösteren diğer bir isimde Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu'ydu. Topuzoğlu, "Penaltı öncesinde Kazım'a yapılan faul var, onu görmüyorsunuz. Pozisyon devamında penaltı çalıyorsunuz. Hiçbiriniz Bayburtspor'un şampiyon olmasını istemiyorsunuz" dedi. 

Ayrıntılar için tıklayın...



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taner 10 yıl önce

Şampiyon olacağız, öyle yada böyle, başka yolu yok

Avatar
Eski Hakem 10 yıl önce

Penaltı penaltıydı ama oraya kadar hakem resmen maçı Bayburtsporun kazanmasını istemedi. Penaltı öncesinde peşpeşe iki faul var ve hakem devam dedi. Sonuç olarak o iki pozisyonun çalınmaması futbolcuları gerdi ve birde son dakika stresi üstüne eklenince penaltı oldu. 2 puana yazık oldu.

Avatar
Yavuz Kalender 10 yıl önce

Her şey sarı ile siyahın yanyana gelmesi ile başladı

Avatar
Zaim 10 yıl önce

Bu yıl şampiyon olmayında göreyim

Avatar
Zafer Külçür 10 yıl önce

Şampiyon olmamız engellenemez o kadar...!

Avatar
Akın Arslan 10 yıl önce

Fikstürümüz o kadar iyi ki. Hiç bir sorun çıkmadan ligi lider bitiririz.. daha ilk 5 takımın arasındaki çoğu maç duruyor. tahminim ligi yomra ya da dersim 2. bitirir...fikstürü en kolay olan yomra.

Avatar
İlhan Kocaman 10 yıl önce

Bayburt gol gol gol.

Avatar
Zeynel Kır 10 yıl önce

Şampiyon olmamiz engellenemez