'Bayburtspor Veteranlar' göz doldurdu

Bayburtspor Veteranlar takımı 4 ilin katılımıyla gerçekleşen turnuvayı başarıyla tamamladı.

'Bayburtspor Veteranlar' göz doldurdu
Bayburt Postası - Bayburtspor Veteranlar takımı 4 ilin katılımıyla gerçekleşen turnuvayı başarıyla tamamladı. Bayburt, Erzincan, Erzurum ve Gümüşhane takımlarının mücadele ettiği turnuvada 35 yaş üstü futbolular ter döktü.

Teknik Direktör Rahman Köse nezaretinde turnuvaya katılan Bayburtspor Takımında eski profesyonel futbolcuların yanı sıra Bayburt’ta amatör futbol oynamış sporcular da yer aldı. Takımda; Recep Gümüşhaneli, Süleyman Köse, Tevhit Köroğlu, Hamza Ateş, İbrahim Yılmaz,  Bünyamin Şimşek, Bayburt Sayıner, Hüseyin Kaymak, Gökhan Köseoğlu, Ferdi Kiki, Sinan Coşar, Adem Köse, Süleyman Dündar, Tarhan Taner, Şerif Bayram, Yakup Kiki, Ülvani Karbacak, Mahmut Yazar, Muhammet Köse gibi isimler yer aldı.

Turnuvanın şuana kadar olan bölümünde başarılı bir grafik çizen Bayburt takımı Erzurumspor’u 2-0, Gümühanespor’u 4-1’le geçerken, Erzincanspor’la 4-4 berabere kaldı. 

Teknik Direktör Rahman Köse, turnuva fikrinin kendisinden çıktığını ifade ederek, “Bölgede farklı bir heyecan yaşandı. Tüm takımlarımıza teşekkür ederim. Turnuvaya desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanımız Mete Memiş olmak üzere Enis Aslan, Özcan Çelik ve ilerlemiş yaşlarına rağmen bizleri kırmayarak turnuvaya renk katan tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.  

Köse, Bayburtspor Veteranlar Takımının Türkiye genelinde maçlara katılacağını belirterek, Eylül ayında Antalya’da bir turnuvaya katılacaklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.