Bayburt Turnuvası’nda Yarı Final heyecanı

1 Aya yakın zamandır devam eden Bayburt Futbol Turnuvası’nda her geçen gün heyecan daha da artıyor. Hafta sonu oynanan çeyrek final karşılaşmaları kıran kırana geçti. Özellikle 2 maçta, karşılıklı goller atıldı ama normal süreden galibiyet çıkmadı. Penaltılara kadar uzanan bu karşılaşmalar adeta nefes kesti. Çeyrek finale kadar gelme başarısı gösteren 8 takım ilk 4’e kalabilmek için varını yoğunu ortaya koydu. Ve çeyrek finalde oynanan 4 karşılaşmadan galip çıkanlar, isimlerini yarı finale yazdırdı:

Bayburt Turnuvası’nda Yarı Final heyecanı

Bayburt Futbol Turnuvası’nda Yarı Final heyecanı1 Aya yakın zamandır devam eden Bayburt Futbol Turnuvası’nda her geçen gün heyecan daha da artıyor. Hafta sonu oynanan çeyrek final karşılaşmaları kıran kırana geçti. Özellikle 2 maçta, karşılıklı goller atıldı ama normal süreden galibiyet çıkmadı. Penaltılara kadar uzanan bu karşılaşmalar adeta nefes kesti. Çeyrek finale kadar gelme başarısı gösteren 8 takım ilk 4’e kalabilmek için varını yoğunu ortaya koydu. Ve çeyrek finalde oynanan 4 karşılaşmadan galip çıkanlar, isimlerini yarı finale yazdırdı:

Sarıhan: 1 - Taşçılar: 1
(Normal süresi 1-1 biten maçta, penaltılara geçildi. Penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağlayan Sarıhan, yarı finale yükseldi.)

Arpalı: 3 - Sırakayalar: 3
(Normal süresi 3-3 biten maçta, yarı finale çıkacak takımı yine penaltılar belirledi. Gülen taraf 4-2’lik skorla Sırakayalar oldu.)

Çerçi: 5 - Aslandede: 1
Petekkaya: 1 - Hacıoğlu: 0

YARI FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ:

Çeyrek final maçlarının ardından yarı final karşılaşmaları da belli oldu. Buna göre; Sırakayalar Petekkaya ile Sarıhan ise Çerçi ile yarı finalde karşılaşacak. Galip gelen takımlar 2009 yılının Bayburt Futbol Turnuvası Şampiyonu olmak için finalde karşılaşacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.