Bayburt şampiyonu, Konursuspor!

Bayburt Amatör Ligi şampiyonu doğrudan Bölgesel Amatör Ligi'ne yükseldi.

Bayburt şampiyonu, Konursuspor!
Bayburt Postası - Bayburt Amatör Ligi Şampiyonu Konursuspor oldu. 3 devre halinde oynanan ligde 12 hafta maçları dün ve bugün oynandı. 2 karşılaşmaya sahne olan haftanın ilk maçı Mutlususpor ve Telekomspor arasında oynandı. Tek golün atıldığı karşılaşmayı Mutluspor 1-0 kazandı.

Bugün oynanan karşılaşmada ise en yakın takipçisi Bayburt İl Özel Gençlikspor'la karşılaşan Konursuspor, rakibini net bir skorla 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Bayburt Ligi'nde şampiyonluğunu ilan eden yeşil beyazlılar, Bölgesel Amatör Ligi'ne doğrudan katılacak.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bayburt Belediyespor’un 21. haftada küme düşmesi kesinleşince Bayburt Amatör Ligi şampiyonuna doğrudan BAL’a yükselme yolu açılmıştı. 2014-2015 sezonu Bayburt Amatör Ligi şampiyonu Konursuspor, böylece baraj maçı oynamaksızın doğrudan bir üst lige yükseldi.

BAL’da tek takımla temsil edilen Bayburt’un takımı Belediyespor,  Spor Toto 3. Lig’e yükselemediği halde küme düşen son 2 takım arasında yer almasaydı, BAL’a devam edebilmek için Bayburt Amatör Lig şampiyonu ile baraj maçı oynayacaktı.


*Arpalıspor, ligden çekildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serhat 9 yıl önce

helal olsun konursu spora bir köy takımı bal liginde maşAllah şimdi iş kaldı konursu sporun yöneticilerine ve konur sulu iş adamlarına hep birlikte siz bunuda başarırsınız dışardan biri olarak her zaman maçlarını izledim mükemmel kadronuz var fakat bal ligini bu kadro götüremez ha birde değinmeden geçemeyeceğim oyuncuları var özellikle şampiyonlukta hepsinin payı büyük ama genç kaleci burak ,genç oyuncuları rahman,emre ,olcay bu çocuklar harika özellikle kalecileri müthiş fiziği var daha 17 yaşında 1.90 boyunda elinden tutulur çalıştırılsa türkiye büyük bir kaleci kazanmış olur bütün futbol antrenörlerine duyrulur özellikle sayın bahattin güneş hemen yanıbaşında izlemeni tavsiye ederim.

Avatar
Asım koca 9 yıl önce

tebrik ederim konursuyu. hiç bir maddi desteği olmadan 3 5 gönüllü kişinin gönül vermesi ile bir takım oluşturup ve onu şampiyon yapıyorlar. tebrikler. umarım bal liginde bir destekçi çıkarda bu azımin karşılığı olur.

Avatar
ilke 9 yıl önce

Başarı sini tebrik ediyorum ama bal liginde belediye gibi olur malesef

Avatar
yusuf 9 yıl önce

emeği geçen herkese teşekkürler..