Bayburt Grup, İstanbul’da nefes aldı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2 hafta aranın ardından nihayet 3 puan almayı başardı.

Bayburt Grup, İstanbul’da nefes aldı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2 hafta aranın ardından nihayet 3 puan almayı başardı. Lig sonuncusu İstanbul Güngörenspor karşısında etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz, 3 puanı 3 gollle aldı.

Mimar Yahya Baş stadında saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı hakem Niyazi Özgören yönetti. Karşılaşmada ilk dakikalardan itibaren etkili olan taraf Bayburt Grup Özel İdare, dakika 17’de Yener Demirci ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ev sahibi takım etkili gelmeye başladı. İstanbul Güngörenspor’un gol aradığı dakikalarda temsilcimiz de net fırsatlardan yararlanamadı.

Karşılıklı ataklara sahne olan karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla bitmesi beklenirken, son dakikalarda Erçin Ilgaz takımını iki farklı öne geçiren golü buldu.  İlk yarı temsilcimizin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Temsilcimiz etkili oyununu ikinci yarıda da sürdürdü. Ev sahibi takımın son 20 dakikayı 10 kişi oynadığı karşılaşmada bu defa sahneye Tahir Türker çıktı. 81'de skoru 3-0'a taşıyan Tahir, maçın da skorunu ilan etti. Karşılaşma temsilcimizin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

26. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:


İstanbul Güngörenspor - Bayburt Grup Özel İdare: 0-3        
Kahramanmaraş BBSK - Erzin Belediyespor: 2-0            
Sakaryaspor - Kayseri Şekerspor:  2-1            
Beylerbeyi - BB Erzurumspor: 0-1            
Etimesgut Belediyespor - Silivrispor: 2-0        
Orhangazispor - Ankara Demirspor: 1-0            
Sandıklıspor - Balçova Yaşamspor: 2-1            
Bergama Belediyespor - Ayvalıkgücü Belediyespor: 0-0            
Van BBSK - Anadolu Üsküdar 1908: 1-1



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
david 9 yıl önce

aha buraya yazdım bu takım en az 5.inci bitirir çünkü kimin kimi yeneceği belliolmayan bir lig

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

hey gidi bayburt... grupta maddi olarak en rahat takım istem kadar parası var ama kümeye oynuyoruz ve şimdi lig sonuncusunu yendik diye seviniyoruz.

Avatar
murat ali 9 yıl önce

bahattın hoca trabzonlu futbolcularınla ancak lig sonuncusunu yenersin...futbolculuık karıyerın var ama hocalıkta dogru durust bır takım calıştırmamışsın..

Avatar
gerçek taraftar 9 yıl önce

şenol güneş hocanın meşhur sözü, bir çiçekle yaz gelmez,kümede kalalım
yeter......

Avatar
bist u yek 9 yıl önce

bayburtlu değilim ama bayburtsporu yakından takip eden biri olarak bence bu saatten sonra ligde kalmaya bakalım kalan haftalar çok kritik ve belirleyici olacak.destek lazim brakın eleştriyi!!!