Bayburt Grup, ilk maçına çıkıyor

Spor Toto 3. Lig hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor. İşte detaylar...

Bayburt Grup, ilk maçına çıkıyor
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig haftasonu oynanacak maçlarla başlıyor. Yeni sezonda Erdal İşkar yönetimine emanet edilen Bayburt Grup, yapılan yeni transferlerle ligde daha etkili olmayı hedefliyor. 

İlk maçla birlikte sezona hızlı giriş yapmayı hedefleyen Bayburt Grup, 23 Ağustos Pazar günü Beylerbeyispor ile karşılaşacak. Saat 16:30’da Genç Osman Stadyumu’nda oynanacak mücadeleden temsilcimiz puan kaybı yaşamadan çıkma peşinde.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve ligdeki ilk maçın önemli olduğunu belirten teknik patron Erkal İşkar: “Bundan sonra mazaretimiz yok. Nasıl başlarsak öyle gider düsturunu benimseyen bir yapıya sahibim. Bu yüzden sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarında üzerine düşeni yapmakta bir hayli hevesli olduğunu biliyorum. İnşallah bu sene onlarında desteğiyle hedeflediğimiz noktaya geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Spor Toto 3. Lig'de 2015-2016 sezonu ilk hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. 23 Ağustos Pazar günü saat 16.30'da başlayacak Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor-Beylerbeyispor maçını Sivas Bölgesi hakemi Yakup Bakır yönetecek. 


Bilet fiyatları belirlendi


Haftasonu oynanacak maçta yeni yapılan tribünlerle kale arkası tribünlerinin kullanılacağı öğrenilirken bilet fiyatları da belirlendi. Normal tribünler için 5 TL olan bilet fiyatları, kale arkası için ise 1 TL olarak belirlendi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.