Bayburt Grup fren yaptı!

Sezona üstüste aldığı 2 galibiyetle hızlı giriş yapan Bayburt Grup'a nazar değdi!

Bayburt Grup fren yaptı!
Bayburt Postası - Sezona üstüste aldığı 2 galibiyetle hızlı giriş yapan Bayburt Grup'a nazar değdi! Gençosman Stadı'nda Dersimspor'la oynanan 3. hafta karşılaşmasından her iki takımda 1 puanla ayrıldı. 



Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 3. hafta karşılaşmasında  Dersimspor'u ağırladı. İlk iki haftayı kayıpsız geçen Bayburt Grup, Dersim karşısında 1 puanla yetindi. Maçın  70 ve 80. dakikalarında taraftarların penaltı diye ayağa kalktığı 2 pozisyonlarda ise maçın hakemi oyunu devam ettirdi.
 
Gençosman Stadyumu’nda saat 15.30 başlayan maçı Trabzon Bölgesi'nden Tolga Sancak yönetti. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maça her iki takım temkinli başladı. Topa hakim olma mücadelesiyle geçen ilk dakikaların ardından maçtaki ilk ciddi pozisyon temsilcimizden geldi. 15. dakikada Uğur Kocabey’in sağ taraftan yaptığı ortaya Fatih Arıkan gelişine vurdu. Top direğin hemen yanından dışarı çıktı. Dakikalar 38’i gösterirken temsilcimiz bu kez Hayri Mert’le pozisyona girdi. Elçin’in ortaladığı pozisyonda Hayri Mert’in kafa vuruşu rakip kalecide kaldı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. 0-0


 
Hakem iki pozisyona da kayıtsız kaldı!

Maçın ikinci yarısına taraftarların penaltı diye ayağa kalktığı 2 ayrı pozisyon damga vurdu. 70. dakikada maçın en iyi isimlerinden biri olan Yunus Emre Yalçın rakip oyuncuları geçerek ceza sahasına girdiği pozisyonda yerde kaldı. Tribünlerin penaltı diye ayağa kalktığı pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi. 80. dakikada ise yine Yunus Emre Yalçın'ın vuruşuna ceza sahası içindeki rakip oyuncu eliyle müdahale etti. Hakem yine oyunu devam ettirdi.
 
Kalan dakikalarda ise İbrahim Kongur ve Fatih Arıkan'la yakalanan gol pozisyonlarında rakip kaleci gole izin vermedi. Maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Maç sonunda beraberlik sonucuna üzülen oyuncuları ise taraftarlar teselli etti. 

3. haftada alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Gölcükspor - Körfez İskenderunspor: 4-0
Bergama Belediyespor - Çatalcaspo: 3-0
Kastamonuspor 1966 - Dardanelspor: 1-0
Niğde Belediyespor - Beylerbeyispor: 1-1
Çorum Belediyespor - Tavşanlı Linyitspor: 1-0
Bayburt Grup Özel İdare - Dersimspor: 0-0
Van BBSK - Sandıklıspor: 1-0
Erzincanspor - Manavgatspor: 0-0
Batman Petrolspor - Çine Madranspor: 2-1



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seda 9 yıl önce

takım iyi kanatlar çalışmıyo kanatlardan orta yapılsa fatih gol atacak bi de firikik atacak adam almadılar yani 10 numaraeksik dakika 77 firiki atacağız kim atacak yok takıma ve hocaya başarılar