Bayburt Grup, Erdal İşkar'la yollarını ayırdı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, teknik direktör Erdal İşkar'la yollarını ayırdı.

Bayburt Grup, Erdal İşkar'la yollarını ayırdı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, teknik direktör Erdal İşkar'la yollarını ayırdı. Sezon başında takımın başına getirilen teknik direktör Erdal İşkar, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından gönderildi.  

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk'le sözleşmesini karşılıklı fesih eden İşkar, "Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'da görev yaptığımız süreçte ben ve ekibime desteklerini esirgemeyen başkanımız Hikmet Şentürk ve yönetim kurulu üyelerine, sporcu kardeşlerimize ve her yerde ve her zaman cefakârca destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyor, takımımıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz. Türk futbolunda bu gelip gitmeler hep var ve bundan sonra da var olacaktır, ondan dolayı her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Başkanı Hikmet Şentürk ise, "2015-2016 sezonuna Erdal İşkar hocamızla başladık. Bu güne kadar da devam eden birlikteliğimizde yönetim kurulumuzun kararı ile bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu söyleyip karşılıklı konuşarak yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki spor yaşamlarında Erdal Hocamız ve ekibine başarılar diliyoruz, yeni teknik ekibimizle ilgili yönetim kurulu olarak çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede hocamızı belirleyerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Ayrım yapmaksızın herkesin desteğini bekliyoruz. Bizimle olmak isteyen herkese de kapımız açık. Şehrimize yakışır bir takım olacağız ve gerekenleri yapacağız. Taraftar gruplarımız ve tüm Bayburtlularla bunu başaracağız" diye konuştu.
 
4 isimle görüşülüyor

Öte yandan sabah saatlerinde yapılan yönetim kurulu kararının ardından kulüple yolları ayrılan Erdal İşkar'ın yerine gelecek isim üzerinde görüşmeler sürüyor. 4 isimle görüşmelerin devam ettiği ve görüşülen isimler arasında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'u BAL Ligi'nden 3. lige çıkaran Bülent Topuzoğlu'nun da olduğu öğrenildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 9 yıl önce

Bence bu takımın sorunu hoca değişikliğiyle giderilmez en iyi hocanın takıma katkısı %5 tir....eksik bölgelerimiz var...bir de hocanın tam yetkisi olması lazım....Futboldan zerre kadar anlayan biri süleymanın duran toplarda yeteneğinin hiç olmadığını görür ama her topun başına o geçiyor...zaten mevkisinde de ağır biri....mesala bergamanın beeglerini gördük ne kadar hızlı...ortasaha defans eksiklerimiz var geçen yıl daha çok pozisyona giriyorduk ama forvetimiz yoktu

Avatar
69 9 yıl önce

İstanbul 1. amatör ekiplerinden Sanayi sporun kurt hocası Recep hocayı şanlı bayburtumuzun başında görmek istiyoruz.

Avatar
seko69 9 yıl önce

Yılmaz VURAL... adam bütün illeri dolaştı tek Bayburt kaldı.. teklif etmekte fayda var.. renkli kişiliği ve bilgisi ile Bizi gruptan çıkarır..