Bayburt Grup, deplasmanda ilk galibiyetini aldı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligin 5. haftasında Trabzon deplasmanında Ofspor ile karşılaştı.

Bayburt Grup, deplasmanda ilk galibiyetini aldı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligin 5. haftasında Trabzon deplasmanında Ofspor ile karşılaştı. Yeni Altındağ Belediyespor yenilgisinin ardından hoca değişikliğine giden ve takımı Nevzat Türkoğlu’na emanet eden Bayburt Grup, ilk maçında galip geldi.

Sürmene İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda Serhad Ürkmez’in yönetimiyle oynanan maçta iki takımda açık futbolu tercih etti. Sağnak yağmur altında oynanan ve karşılıklı ataklarla geçen maçta Bayburt Grup’a galibiyeti getiren gollleri 63. dakikada Güray Gazioğlu ve 76. dakikada Hüseyin Ali Pala attı. Karşılaşma temsilcimizin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bayburt Grup, deplasmanda aldığı ilk galibiyetle puanını 7’ye çıkararak 7. sıraya yükseldi. Bayburt Grup, ligin 6. haftasında 01.10.2017 Pazar günü Gençosman Stadyumu'nda Erbaaspor’u ağırlayacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan Gönülalan 7 yıl önce

Cok denk guclerin birarada oldugu bir gruptayiz.12.sirada bulunan takimin hafta sonu lider olma olasılığı var puan cetveline gore.soyle 4 haftalık fikstüre baktigimizda 3 mac icerde oynuyoruz 1 mac istanbulda 12 puan cikarsak ligin ilk yarısını ilk 4 icinde bitirme şansımız %80 hesaplar ve planlamalar iyi yapilmali..