Bayburt Grup, deplasmanda galibiyet alamıyor

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 24 Erzincanspor’a 2-0 mağlup oldu.

Bayburt Grup, deplasmanda galibiyet alamıyor
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un deplasman galibiyeti için hasreti sürüyor. Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta haftanın maçları tamamlandı. 9 karşılaşmanın oynandığı 17. haftada Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 24 Erzincanspor’a 2-0 mağlup oldu. Aynı puana sahip rakibi karşısında puan ya da puanlar hedefleyen Bayburt Grup, ligde 5. mağlubiyetini aldı.

Erzincan 13 Şubat Stadı’nda oynanan maçta goller her iki devrede geldi. 44’te Yasin Dülger’le öne geçen ev sahibi takım, 68’de Sefer Sever’le skoru 2-0’a taşıdı. 57’de Tuncay Öndel’in kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı temsilcimiz 10 kişi tamamladı.

Bu mağlubiyetle puanı 19’da kalan Bayburt Grup, ligde 12’inci sıraya geriledi. Temsilcimiz gelecek hafta Gölcükspor’u ağırlayacak.

Deplasmanda hep kayıp

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bu sezon deplasmanda hiç galibiyet yüzü göremedi. 8 deplasman karşılaşmasının 4’ünden puan çıkaramayan temsilcimiz,  4 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.

Haftanın sonuçları ve puan durumu:

Ankara Demirspor - Manavgatspor: 2 - 0
Beylerbeyi – Kocaelispor: 0-0
Kızılcabölükspor - Çorum Belediyespor: 1-0
Sancaktepe Belediyespor – Kartalspor: 2-1
Tekirdağspor – Kütahyaspor: 1-0
Kozan Belediyespor – Altay: 0-2
Gölcükspor - Karacabey Birlikspor: 3-1
Cizre Spor - Van BBSK: 0-2
24 Erzincanspor - Bayburt Grup Özel İdare: 2-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
59 daki. 69 7 yıl önce

Yazık. Bu takımın peşinde koşan insanlar var. 18 Aralık ta. Tekirdağ daki. Macı heyecanla bekliyordum ama heyecan. Bırakmadılar. Mecburiyetten gideceğim. Başkan veya. Bir yönetici. Veya sözüm. Ona teknik direktör bozuntusu. Birisi. Çıksın. Bir açıklama. Yapsın. Hedef. Belirtsin. Bizlerde. Taraftar. Olarak. Ne yapacağımıza karar verelim. Hani. Hedef sampiyonluktu. İnsanların hayalleriyle. Oynamayın. Sonra. Hayal kuramayacak. Hale. Gelirsiniz..

Avatar
6969 7 yıl önce

Degerli basin cuzi olaylarda yaygara kopariyorsunuz niye hoca istifa diye yaziyazmiyorsun yoksa sizde bayburtlu degilmisiniz

Avatar
Taraftar 7 yıl önce

Geçen seneki o biçim kadroyu bozmanın sonuçları

Avatar
by goool 7 yıl önce

Bayburt prof takimlarinin en kotusu