Bayburt Grup, 9 hafta kala mucize peşinde

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta haftalar ilerledikçe takımların kaderi de artık yavaş yavaş şekilleniyor.

Bayburt Grup, 9 hafta kala mucize peşinde
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta haftalar ilerledikçe takımların kaderi de artık yavaş yavaş şekilleniyor. 45 puanlı Ankara Demirspor’un lider durumda olduğu grupta, Anadolu Üsküdar, Sakaryaspor, Kahramanmaraş ve Beylerbeyispor da zirve takibini sürdürüyor.

Son 5 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Silivrispor, Erzurumspor ve Erzin Belediyespor ile birlikte ikinci yarının en flaş takımı Vanspor da play-off mücadelesi için iddiasını devam ettiriyor. Normal sezonun bitmesine 9 hafta kala büyük bir sürpriz olmazsa play-off hattı artık bu takımlarla şekillenecek.

Play-off hattında bulunan takımlarla, play-offa kalmak için iddiasını sürdüren takımların karşılaşacağı 26. haftada lider Ankara Demirspor, Orhangazispor deplasmanında, Anadolu Üsküdar 1908 ise Van BBSK deplasmanına çıkacak. Ligde 4. Sırada bulunan Kahraman BBSK’nın Erzin Belediyespor’u ağırlayacağı haftada, 5. Sırada bulunan Beylerbeyispor da Erzurumspor’u konuk edecek.

Ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla liderliği Ankara Demirspor’a kaptıran Sakaryaspor da Kayseri Şekerspor’u ağırlayacak. 

Temsilcimiz, mucize peşinde

2. Lig hedefini büyük ölçüde yitiren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ise play-off hattını 10 puan geriden takip ediyor. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, sezonun ikinci yarısında 8 puan toplayabildi. 2014-2015 sezonunda devre arası transfer döneminin en hızlı ekiplerinden biri olan temsilcimiz, tarih yazdığı Türkiye Kupası’nın ardından ligde bir türlü umduğunu bulamadı.

Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu yönetiminde başladığı sezonda ligin ilk 13 haftasında 2 galibiyet ve 6 beraberlikle 12 puan toplayabilen Bayburt Grup, teknik direktör değişikliğinin ardından Bahaddin Güneş yönetiminde ise 5 galibiyet ve 2 beraberlikle 17 puan topladı. Temsilcimiz, her iki teknik adamın döneminde 5 mağlubiyet gördü.

Öte yandan 26. hafta karşılaşmaları hafta arasında oynanacak. 9 karşılaşmanın da 17 Mart Salı Günü oynanacağı 26. haftada Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, İstanbul deplasmanına konuk olacak ve lig sonuncusu İstanbul Güngörenspor’la karşılaşacak.

Ligde 26. hafta programı ve puan durumu şöyle:

Van BBSK - Anadolu Üsküdar 1908
Bergama Belediyespor - Ayvalıkgücü Belediyespor
Beylerbeyi - BB Erzurumspor
Etimesgut Belediyespor - Silivrispor
İstanbul Güngörenspor - Bayburt Grup Özel İdare
Kahramanmaraş BBSK - Erzin Belediyespor
Orhangazispor - Ankara Demirspor
Sakaryaspor - Kayseri Şekerspor
Sandıklıspor - Balçova Yaşamspor



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gidiciiiiiiii 9 yıl önce

yeni transferler bu maçta patlama yapacakmış.....!!!

Misafir Avatar
Mustafa 9 yıl önce

Sabırlı olalım

Beğenmedim! (0)
Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

Devre arasinda bahaddin güneş 12 tane adam gönderdiğinde neden kimsenin sesi çıkmadı. Başkan ve yönetim bu kadar transfere ve göndermelere neden ses çıkarmadı. ayrıca başkan ve yönetim hocanin istemeyip gönderdigi oyuncuların hakkı olan maç başlarını neden vermeden gönderdi. Bu kadar hak yemeyle olmaz bu işler. başkan ve hoca çok büyük yanlış yapıyo bunları bilin.