Bayburt Belediyespor kayıp

Bayburt Belediyespor, BAL Ligi’nde kayıp...

Bayburt Belediyespor kayıp
Bayburt Postası - Bayburt Belediyespor, BAL Ligi’nde kayıp. Sezona mağlubiyetle başladığı ligin 2. Haftasında Araklı deplasmanında puan arayan sarı siyahlılar yine farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. İlk hafta Gençosman’da Karsspor'a karşısında 4-0’la hezimeti yaşayan temsilcimiz, Araklı Karaderespor’a da 4-0 yenildi.

Araklı İlçe Stadı’nda saat 14:00'da başlayan karşılaşmayı hakem Sertaç Uzun yönetti. Rakibi karşısında etkili olamayan Bayburt Belediyespor, ilk yarının bitimine 2 dakika kala kalesinde 2 gol birden gördü. 44’te Tolga Kara ve 45’te Murat Sinan Söylemez’le iki farklı skoru bulan Araklı Karaderespor devreyi 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya beraberlik için çıkan Bayburt Belediyespor, 59. dakikada kalesinde bir gol daha gördü. Aymar Kevın Yatroh’la skoru 3-0’a taşıyan ev sahibi takım, 82’de 4 farklı skora ulaştı. Araklı Karaderespor bitime 8 dakika kala Mesut Bakar’ın kaydettiği golle sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Araklı Karaderespor ilk galibiyetini aldığı ligde 3 puanla ligde 5. sıraya yükselirken, henüz puanla tanışamayan Bayburt Belediyespor son sırada yer aldı.

Temsilcimiz ligde önümüzdeki hafta ligin en güçlü takımlarından biri Beşikdüzüspor’u ağırlayacak.  Ligde lider durumda bulunan Trabzon temsilcisi karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan sarı siyahlılar bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor.

2. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar şöyle:

Araklı Karadere - Bayburt Belediyespor: 4 - 0
1926 Bulancakspor – Çayelispor: 1 - 1
13 Şubat Erzincan GK - Arhavispor: 1 - 3
Karsspor – Torulspor: 1 - 0
Ardeşenspor – Görelespor: 1 - 1
Beşikdüzüspor - Iğdır Aras: 5 - 1
Serhat Ardahan – Yomraspor: 2 - 2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kakak 10 yıl önce

Araklı Karadere - Bayburt Belediyespor: 4 - 0 sen utanç ver adam yok çocuk olsun

Avatar
hakan sancaktaroglu 10 yıl önce

hafta sonu besikdüzü maçı cok önemli puan veya puanlar almalıyız artık gadalar ve kurukafalar destegını bekliyoruz..