Bayburt Atlı Spor, size 'şampiyonluk' yakışır!

Kütahya grubunda yer alan temsilcimiz Bayburt Atlı Spor Kulübü, ikinci karşılaşmasını bugün saat 16.00'da Sivas Önder Atlı Spor Kulübü ile yapacak.

Bayburt Atlı Spor, size 'şampiyonluk' yakışır!
Bayburt Postası - Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası'nın çeyrek final grup müsabakalarında temsilcimiz Bayburt Atlı Spor Kulübü; 3. Grup'ta Erzurum Yenişehir Atlı Cirit Spor Kulübü'nü 6-0'lık skorla geçtiğini dün sadece Bayburt Postası duyurmuştu. Grubun diğer maçında ise Erzincan Safari Atlı Spor Kulübü, Sivas Önder Atlı Spor Kulübü'nü mağlup etti. 

Kütahya grubunda yer alan temsilcimiz Bayburt Atlı Spor Kulübü, ikinci karşılaşmasını bugün saat 16.00'da Sivas Önder Atlı Spor Kulübü ile yapacak. Temsilcimiz Pazar günü ise saat 10.00 da Erzincan Safari Atlı Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Grubun en zor karşılaşmasını farklı kazanan temsilcimizin, yarı finale çıkması bekleniyor. 

Gelişmeler Bayburt Postası'nda olacak..
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.