Bayburt Atlı Spor, şampiyonaya 'farklı' başladı

Temsilcimiz ilk karşılaşmasını bugün Erzurum Yenişehir Atlı Cirit Spor Kulübü ile yaptı ve karşılaşmadan yarı finale göz kırpan bir skorla ayrıldı... İşte detaylar...

Bayburt Atlı Spor, şampiyonaya 'farklı' başladı
Bayburt Postası - Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Atlı Cirit Şampiyonası'nın çeyrek final grup müsabakaları Erzurum, Uşak, Kütahya ve Balıkesir'de başladı. 4'er takımlı 4 grup halinde başlayan Türkiye Şampiyonası çeyrek final müsabakaları sonrası, gruplarında 1. olan takımlar yarı finale yükselecek.

Temsilcimiz Bayburt Atlı Spor Kulübü; 3. Grup'ta ve Kütahya'da mücadele ediyor. Temsilcimiz ilk karşılaşmasını bugün Erzurum Yenişehir Atlı Cirit Spor Kulübü ile yaptı ve karşılaşmadan yarı finale göz kırpan bir skorla ayrıldı: 6-0

Bayburt Atlı Spor Kulübü'nün çeyrek final grup müsabakalarında diğer rakipleri ise şöyle: Sivas Önder Atlı Cirit Spor Kulübü ve Erzincan Safari Atlı Cirit Spor Kulübü. 

Gelişmeler Bayburt Postası'nda olacak...
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.