Başkan Memiş’ten destek sözü

Belediye Başkanı Mete Memiş, sezon hazırlıklarını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’u yalnız bırakmadı.

Başkan Memiş’ten destek sözü
Bayburt Postası - Belediye Başkanı Mete Memiş, sezon hazırlıklarını sürdüren Bayburt Grup  Özel İdare Gençlikspor’u yalnız bırakmadı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un Gençosman Stadyumu’nda gerçekleştirdiği idmana katılan Başkan Memiş,  “Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor her zaman hedefi olan bir kulüptür. Sizin sahadaki gücünüze 12. adamın da gücü eklenerek Spor Toto 3. Lig 3. ligde şampiyonluk gelecektir” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan ile birlikte Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un idmanına katılan Belediye Başkanı Memiş, BAL Ligi’nde şampiyon olarak profesyonel lige yükselen temsilcimizin idmanına katılarak onlara moral vermek istediklerini belirterek, Bayburt Belediyesi olarak her zaman takımın destekçisi olacaklarının sözünü verdi. 

Teknik ekip ve futbolculara kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Memiş, şunları söyledi :

“Şuanda bulunduğumuz Geçosman Stadyumu’nda binlerce taraftar önünde karşılaşmalarınız gerçekleştireceksiniz. Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor, her zaman hedefi olan bir kulüptür. Sizin sahadaki gücünüze 12. adamın da gücü eklenerek Spor Toto 3. Lig 3. ligde şampiyonluk gelecektir. Benim sizlerden tek isteğim; taraftarla bütünleşip hedefimiz olan şampiyonluğu yakalamaktır. 3. ligde hedefini şampiyonluk olarak koyan Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’umuzun yönetim kuruluna, teknik direktörümüz Nevzat Türkoğlu ve ekibine gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyor ve bütün futbolcu kardeşlerime başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum.”

Kobal'dan Başkan Memiş'e teşekkür…


Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlikspor’a sağladığı destekten ötürü Belediye Başkanı Memiş’e teşekkür eden As Başkan Hakan Kobal, “Kurbanımızı kestik, her şeyimiz tamam. Yeni sezonun Bayburt’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir iki transfer daha yapacağız. Yine şampiyonluğu hedefliyoruz" dedi.

Kombine bilet satışları başladığını ve Bayburtluların takıma destek olmalarını beklediğini söyleyen Kobal, "Belediye başkanımıza tesisleri verdiğinden dolayı teşekkür ediyorum, milletvekilimizde maddi manevi destek vereceğinin sözünü verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
garip 10 yıl önce

şentürtler nerde hep aynı simalar siyaset yapıyorlar yeter bayburt taraftarlar buna bir el atsanız iyi olacak bunlar iyi gün dostu futbola siyaset bulaştırmayın dostlar