Amatör Lig heyecanı başlıyor

Bayburt Postası –  Bayburt’ta 2009-2010 Amatör Lig heyecanı 26 Eylül 2009 günü start alıyor. Bu yıl amatör ligde 10 takım mücadele edecek. Geçtiğimiz yılın şampiyonu İl Özel İdarespor, sezona yeni yönetimle giren Bayburtspor ve hazırlıklara erken başlayan Belediyespor ligin iddialıları arasında. Ligde mücadele edecek diğer 7 takım ise şöyle:  Aydıntepe Belediyespor, Konursuspor, Arpalıspor, Mutluspor, Demirözüspor, Akşar Belediyespor ve Polisgücüspor. Çekilen fikstürde ilk hafta maçları belirlendi.

Amatör Lig heyecanı başlıyor

Amatör Lig heyecanı başlıyor...Bayburt Postası –  Bayburt’ta 2009-2010 Amatör Lig heyecanı 26 Eylül 2009 günü start alıyor. Bu yıl amatör ligde 10 takım mücadele edecek. Geçtiğimiz yılın şampiyonu İl Özel İdarespor, sezona yeni yönetimle giren Bayburtspor ve hazırlıklara erken başlayan Belediyespor ligin iddialıları arasında. Ligde mücadele edecek diğer 7 takım ise şöyle:  Aydıntepe Belediyespor, Konursuspor, Arpalıspor, Mutluspor, Demirözüspor, Akşar Belediyespor ve Polisgücüspor. Çekilen fikstürde ilk hafta maçları belirlendi.

Ligin ilk düdüğü 26 Eylül 2009 Cumartesi günü Aydıntepe Belediyespor ve Akşar Belediyospor arasında oynanacak maçta çalınacak.

Bu yıl Amatör ligde mücadele edecek olan tüm takımlarımıza Bayburt Postası olarak başarılar diliyoruz. İşte program:

26.09.2009 Cumartesi
Aydıntepe Belediyespor - Akşar Belediyespor
Konursuspor – Demirözüspor

27.09.2009 Pazar    
Mutluspor – Polisgücü Spor
Bayburtspor – Özel İdarespor
Arpalıspor - Belediyespor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.