A Milliler, nefes aldı

A Milliler, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Grubu'nda ilk galibiyetini aldı.

A Milliler, nefes aldı
Bayburt Postası - A Milliler, Kazakistan'ı 3-1 mağlup etti. Türkiye, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde  A Grubu'nda ilk galibiyetini aldı. Goller 27. ve 29. dakikalarda Burak Yılmaz ile 82. dakikada Serdar Aziz’den geldi.

Karşılaşmada ilk gol penaltıdan geldi. 25. dakikada Burak Yılmaz, ceza sahası içinde Abdulin’in müdahalesiyle yerde kalınca, Rus hakem Eskov penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Burak’la 1-0 öne geçen A Milli takım 3 dakika sonra 2-0’ı buldu. 29. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Burak’ın, ceza sahası dışından sert vuruşunda top ağlarla buluştu..İlk yarı milli takımın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

A Milliler, ikinci yarıda da baskılı oyunu sürdürdü. Karşılaşmada 3. Gol 83. dakikada geldi. Kazanılan köşe vuruşunda Gökhan Töre’nin ortasına iyi yükselen iyi yükselen Serdar Aziz, kafayla topu ağlara gönderdi: 3-0

Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken Kazakistan 86. dakikada Mehmet Topal'ın ceza sahası içindeki müdahalesi sonrasında penaltı kazandı. Penalt atışını kullanan Samat Smakov farkı ikiye indirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Milliler, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. 

Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşmayı yaklaşık 20 bini aşkın taraftar izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.