6. haftayı da puansız kapattı

Bayburt Belediyespor evinde ağırladığı Çayelispor maçından da puan çıkaramadı.

6. haftayı da puansız kapattı
Bayburt Postası - Bayburt Belediyespor evinde ağırladığı Çayelispor maçından da puan çıkaramadı. Ligde 6 haftayı geride bırakan sarı siyahlılar, altıncı mağlubiyetini aldı.

BAL Ligi 2. Grup’ta haftanın açılış maçı Bayburt Belediyespor ve Çayelispor arasında oynandı. Gençosman Stadyumu’da saat 12.30’da oynanan maçı Erdal Yılmaz, Taner İlker Gümrükçüoğlu ve Barış Öz üçlüsü yönetti.

Ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Çayelispor karşısında pek bir varlık gösteremeyen Bayburt Belediyespor 90 dakikada kalesinde 1’i penaltıdan olmak üzere 3 gol gördü. 3-1 tamamlanan maçta Çayelispor’un gollerini 28 ve 87. dakikalarda Ramazan Yılmaz, 34. dakikada ise Yakup Türkoğlu atarken, temsilcimizin tek golünü 64. dakikada Sefa Türkmen kaydetti.

Samet Aydoğdu geri döndü

Öte yandan son yıllarda Bayburt Belediyespor’un önemli isimlerinden biri olan ve futbol camiasının yakından tanıdığı Samet Aydoğdu yeniden takıma geri döndü. Sezon başında takımla anlaşamayan ve futbola ara veren Samet Aydoğdu, Çayelispor maçında idman eksiği olmasına rağmen 20 dakika forma giydi. Tecrübeli ismin Bayburt Belediyespor’a önümüzdeki haftalarda önemli katkı sunması bekleniyor.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fikri 9 yıl önce

Beyler Şerefinizi Koruyun