Odabaş ve Memiş'e özel ziyaretler

Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Aydın Soysal ve yönetim kurulu üyeleri Bayburt Valisi Yusuf Odabaş ve Belediye Başkanı Mete Memiş'i makamlarında ziyaret ettiler.

Odabaş ve Memiş'e özel ziyaretler
Bayburt Postası - Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Aydın Soysal ve yönetim kurulu üyeleri Bayburt Valisi Yusuf Odabaş ve Belediye Başkanı Mete Memiş'i makamlarında ziyaret ettiler. 
Yönetim kurulu üyeleri Murat Bozkuş ve Recep Baykal'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde, başkan Soysal tarafından dernek faaliyetleri hakkında bilgi verildi.  

Soysal, Vali Odabaş ve Başkan Memiş’e kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarı dilediler ve çiçek takdim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 8 yıl önce

İnşAllah bu ziyaretlerden, engelli kardeşlerimiz için faydalı sonuçlar çıkar.Yalnız derneğin adının engelliler derneği olmasını yeğlerdim.Sakatlık zihniyette olur yoksa Rabb'imin verdiklerinde sakatlık olmaz.Sağlıcakla kalın.