Henüz doktorluk olmadıysanız, gribe karşı en etkili yöntem

Kış aylarında insanların en çok yakalandığı grip ve enfeksiyon hastalığının alternatif çaresi doğal yiyeceklerde gizli.

Henüz doktorluk olmadıysanız, gribe karşı en etkili yöntem
Bayburt Postası - Kış aylarında insanların en çok yakalandığı grip ve enfeksiyon hastalığının alternatif çaresi doğal yiyeceklerde gizli. Soğuk havaların tesiri ile artan salgın hastalıklarına şifalı bitki uzmanları tarafından yapılan önerilerin bir yenisi de Bayburt'tan geldi.

Şifalı bitkiler üzerine çalışmalarıyla tanınan Bayburtlu Aktar Abdulkadir Temur, bal ve sirke karışımının grip ve enfeksiyon hastalıklarının panzehiri olduğunu söyledi.

Temur, süzme bal ve sirkenin karıştırılarak 5 gün boyunca uygulanmasının grip ve enfeksiyon hastalıklarını bitireceğini kaydetti.

Gribin panzehiri 'bal ve sirke'


Vatandaşlara çok soğuk ve çok sıcak yiyeceklerden uzak durmalarını öneren Temur, "Grip hastalığının önüne geçmek için önerimiz şudur. Sabah ve akşam yemeğinden yarım saat sonra yarım su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı süzme bal ve 1 tatlı kaşığı sirke karıştırıp içsinler. Bunu 5 gün boyunca uygulasınlar. Mutlaka faydasını görürler" dedi.

"Zengin floranın ürettiği Bayburt Balı özeldir"


Bayburt'un florasının çok zengin olduğunu belirten Temur, "7. asırda sahabeler tarafından fethedilen şehrimizin florasının zengin olduğu çeşitli tarihçiler ve gezginlerimiz tarafından belirtilir. 17. yüzyılın önde gelen gezginlerinden Evliye Çelebi Bayburt ziyareti ile ilgili, Bayburt'ta 10 bine yakın bitki florasının var olduğu, bal mumunun ise Trabzon limanından ihraç edildiğini belirtmektedir. Ünlü gezgin Marco Polo da Bayburt'un bitki florasının zenginliğinden bahsetmektedir. Bu floranın ürettiği Bayburt Balı da özeldir. Bu itibarla şuraya gelmek istiyorum. Malumunuz kış ağır geçti. Bütün insanlarımıza yardımcı olma adına bal ve sirkeden oluşan karışımımızla bir gıda takviyesi öneriyoruz. Sabah ve akşam yemeğinden yarım saat sonra yarım su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı süzme bal ve 1 tatlı kaşığı sirke karıştırıp içsinler. Bunu 5 gün boyunca uygulasınlar. Mutlaka faydasını görürler. Ayrıca çok soğuk ve çok sıcak yiyeceklerden uzak dursunlar. Bunların yan tesirleri çok oluyor."

İstanbul'da 15 yıl boyunca bitkisel ürünler üzerine araştırmalar yaptığını ve kronikleşmiş hastalıklarla mücadele yönünde insanlara yardımcı olduğunu söyleyen Temur, "Osmanlı arşivlerimiz, el yazması eserlerimiz bu konuda benim bilgi sahibi olmamı sağladı. Yaklaşık 10 yıldır da bitkisel alanda hizmet veriyoruz. Özellikle kronikleşmiş hastalıklar için Egzama, Sedef, Mantar, Vitiligo, Emes, Bel ve Boyun Fıtığı ve kadınlarda Miyom hastalıklarında bakanlık onaylı çeşitli gıda takviyeleriyle önerilerimiz oluyor" şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet güneş 8 yıl önce

emes hastamız 15 yıldır,bayburt şifa baharat kadir bey,den yüzde altmış fayda sağladı
teşekkürler,irt tlf,nu 0458 211 68 14.,Bayburt-Türkiye

Avatar
a.mehdiöz 7 yıl önce

BAYBURT KIRKPINAR KÖYÜNDE BULUNAN"ZİYARET YILANLARI*ZEHİRSİZ,
YILANCIK VE MİĞREN HASTALARINA BÜYÜK FAYDA SAĞLADI,BAYBURT VALİLİĞİ"SAĞLIK TÜRİZME AÇMALI,TŞK

Avatar
tacettin 7 yıl önce

harika bir yöntem,zira fayda gördük,teşekkürler,dısburg hastalık emes tedavisi çok zor

Avatar
HADİSE AKYOL 7 yıl önce

BAYBURTLU HERBALİST KADİR BEY,EMES HASTALIĞINDA,BAŞARILI OLDU
TEŞKLER

Avatar
Cihangir YILDIZ 9 yıl önce

Yaptığın çalışmalardan dolayı seni seviyor ve takdir ediyoruz Kadir Abi... Allah yar ve yardımcın olsun...

Avatar
hamiyet yücesoy 6 yıl önce

emes hastam vardı,yüzde 50 fayda sağlandı,şifa baharat kadir beye tşkler.
bayburta selamlar,dısburg

Avatar
AHMET ŞALDIRAK 7 yıl önce

EMES ...MS...HASTALĞINA YÜZDE 60 FAYDA SAĞLANDI,HERBALİST KADİR BEYE,BİNLERCE TEŞEKKÜR EDERİM.BERLİN
SILAYA BAYBURTA SELAMLAR.

Avatar
mihriban soylu,sidney 9 yıl önce

alternatif olarak çok rahat ettim. teşekkür ederim